Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Δημοσίευμα- φωτιά του Spiegel: Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την ΕΛΑΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσίευμα- φωτιά του Spiegel: Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν την ΕΛΑΣ

Ένα δημοσίευμα- φωτιά του περιοδικού Spiegel που αποκαλύπτει τεράστιο σκάνδαλο, μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τα κεντρικά της Europol στη Λυών αλλά και το ελληνικό γραφείο της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στις εκεί εγκαταστάσεις, τουλάχιστον από το 2000! Με άλλα […]

μυ

Ένα δημοσίευμα- φωτιά του περιοδικού Spiegel που αποκαλύπτει τεράστιο σκάνδαλο, μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τα κεντρικά της Europol στη Λυών αλλά και το ελληνικό γραφείο της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στις εκεί εγκαταστάσεις, τουλάχιστον από το 2000!

Με άλλα λόγια, οι γερμανικές υπηρεσίες  έχουν καταγράψει κάθε λέξη που ειπώθηκε στις επικοινωνίες των Ελλήνων αστυνομικών από τα κεντρικά της Europol με την Αθήνα. Εκτός από τα τηλέφωνα, παρακολουθούσαν το φαξ, το τηλέφωνο και τα e-mail της ελληνικής αποστολής.

Δύο χρόνια πριν, το γερμανικό περιοδικό είχε πάλι ανάψει φωτιά, με δημοσίευμα που αποκάλυπτε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας παρακολουθούσαν και τις επικοινωνίες της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο.

Το περιοδικό απευθύνθηκε στους αρμόδιους ζητώντας κάποιο σχόλιο, με τους τελευταίους να απαντούν πως δίνουν αναφορά μόνο στην Καγκελαρία και στην κεντρική επιτροπή της γερμανικής Βουλής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις