Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βγαίνει στην αγορά το τέλειο αυτοκίνητο, που πετάει… κυριολεκτικά! (pics)
PLUS

Βγαίνει στην αγορά το τέλειο αυτοκίνητο, που πετάει… κυριολεκτικά! (pics)

Είναι τέλειο, υπερσύγχρονο και έτοιμο να δοθεί στους επίδοξους αγοραστές. Το AeroMobil Flying Car, ένα υβρίδιο αυτοκινήτου και αεροπλάνου, θα παραδοθεί στους πελάτες το 2020, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία που εδρεύει στη Σλοβακία. Το διθέσιο AeroMobil με τον υβριδικό κινητήρα, διαθέτει τόσο τέσσερις ρόδες όσο και δύο φτερά αεροπλάνου, τα οποία διπλώνουν μέσα σε […]

aeromible-3-flying-car-designboom-04-11-2017-fullheader

Είναι τέλειο, υπερσύγχρονο και έτοιμο να δοθεί στους επίδοξους αγοραστές.

Το AeroMobil Flying Car, ένα υβρίδιο αυτοκινήτου και αεροπλάνου, θα παραδοθεί στους πελάτες το 2020, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία που εδρεύει στη Σλοβακία.

Το διθέσιο AeroMobil με τον υβριδικό κινητήρα, διαθέτει τόσο τέσσερις ρόδες όσο και δύο φτερά αεροπλάνου, τα οποία διπλώνουν μέσα σε τρία μόνο λεπτά. Αν έχετε διάθεση για αυτοκίνητο, αλλά και για αεροπλάνο, αυτό το δημιούργημα είναι το ιδανικό για σας.

Η ακτίνα δράσης του στο δρόμο φθάνει τα 100 χιλιόμετρα και στον αέρα τα 750 χιλιόμετρα, ενώ η ταχύτητά του στο δρόμο αγγίζει επίσης τα 100 χιλιόμετρα.

αερ

Φυσικά δεν μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε.

Ο κάτοχος θα πρέπει να το απογειώνει από κάποιο αεροδρόμιο ή άλλο μέρος με αεροδιάδρομο ενώ θα πρέπει να διαθέτει τόσο άδεια οδηγού όσο και πιλότου. Οι αναλυτές, που έχουν ήδη σκεφτεί το τεράστιο πρόβλημα του ελέγχου της κυκλοφορίας εκατοντάδων τέτοιων flying cars, προβλέπουν πως αυτά θα αγοραστούν μόνο από πάμπλουτους που θα έχουν εκτάσεις γης.

aeromobil-3.0-flying-car-889x590

Το άλλο χαρακτηριστικό των πελατών, είναι πως τους περισσεύουν… 1,2 έως και 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις