Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο video: Πυροσβέστης έπιασε στον αέρα, μωρό που πετάχτηκε!
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο video: Πυροσβέστης έπιασε στον αέρα, μωρό που πετάχτηκε!

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο πατέρας, πως το μωράκι του που πέταξε από το μπαλκόνι πάνω στην απόγνωση του, είναι ζωντανό! Ο πυροσβέστης που είχε φτάσει μαζί με ενισχύσεις στη γειτονιά Glenwood της Atlanta, κατάφερε να το πιάσει, πριν βρει τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο κτίριο. «Ήταν ένα μικρό παιδί. Όταν άκουσα τον πατέρα του […]

FS

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο πατέρας, πως το μωράκι του που πέταξε από το μπαλκόνι πάνω στην απόγνωση του, είναι ζωντανό!

Ο πυροσβέστης που είχε φτάσει μαζί με ενισχύσεις στη γειτονιά Glenwood της Atlanta, κατάφερε να το πιάσει, πριν βρει τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο κτίριο.

«Ήταν ένα μικρό παιδί. Όταν άκουσα τον πατέρα του να φωνάζει «βοήθεια» και τον είδα να κρέμεται από το παράθυρο με το μωρό αγκαλιά έκανα ότι θα έκανε κάθε πυροσβέστης», είπε ο Sutton στο Fox 5 Atlanta και πρόσθεσε: « Του είπα πέτα τον. Νιώθω ευλογημένος που ήμουν σε θέση να πιάσω το μωρό», λέει ο πυροσβέστης Robert Sutton που έγινε αμέσως ήρωας.

Από την πλευρά του ο διοικητής του τοπικού πυροσβεστικού σταθμού Tom Burrell δήλωσε: « Ο Sutton και οι συνάδελφοί του είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι. Έχουν χρόνια εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαι πραγματικά υπερήφανος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις