Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκοψαν τα κάγκελα στον Κορυδαλλό και περίμεναν τη Ρούπα για την απόδραση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκοψαν τα κάγκελα στον Κορυδαλλό και περίμεναν τη Ρούπα για την απόδραση

  H απόπειρα της απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη με το ελικόπτερο στις 21 Φλεβάρη του 2016, έχει μείνει στη μνήμη όλων των Ελλήνων. Τώρα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής, αποκαλύπτουν πολλά. Η Πόλα Ρούπα, που προσπάθησε να βγάλει τον Νίκο Μαζιώτη, θα έπαιρνε μαζί της τους Χρήστο και Γεράσιμο […]

 ELIKOPTERO_KORYDALLOS_574_355

H απόπειρα της απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη με το ελικόπτερο στις 21 Φλεβάρη του 2016, έχει μείνει στη μνήμη όλων των Ελλήνων.

Τώρα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής, αποκαλύπτουν πολλά.

Η Πόλα Ρούπα, που προσπάθησε να βγάλει τον Νίκο Μαζιώτη, θα έπαιρνε μαζί της τους Χρήστο και Γεράσιμο Τσάκαλο, την Όλγα Οικονομίδου και τον Γιώργο Πολύδωρο.

Οι κρατούμενοι φυσικά, είχαν φροντίσει να κάνουν και τις αναγκαίες ενέργειες στη φυλακή, ώστε να είναι πιο εύκολη η απόδραση.

Όπως προκύπτει είχαν κόψει τα κάγκελα σε έναν χώρο δίπλα στα κελιά τους τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως κουζίνα, από όπου μπορούσαν να βγουν στον ακάλυπτο των γυναικείων φυλακών και να φτάσουν στην ταράτσα.

Για μέρες, δεν είχε αντιληφθεί κανένας τίποτα. Το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου οι φύλακες είδαν τα κάγκελα, ενώ οι δράστες τα είχαν επανατοποθετήσει πρόχειρα χρησιμοποιώντας στα κενά ένα υλικό με το ίδιο χρώμα ώστε να μην φαίνεται!

KORR1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις