Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Dna από αποτσίγαρο για την επίθεση στη Σανταρόζα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dna από αποτσίγαρο για την επίθεση στη Σανταρόζα

του Πέτρου Καρσιώτη Σε ένα μισοσβησμένο αποτσίγαρο ελπίζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να βρει το DNA του τρίτου τρομοκράτη, ο οποίος πήρε μέρος στην οργάνωση και υλοποίηση της βομβιστικής επίθεσης στο κτήριο της Διεύθυνσης Προσωπικού της Γιούρομπανκ, στην οδό Σανταρόζα! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της «Alpha freepress», οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το χώρο γύρω από […]

4109373

του Πέτρου Καρσιώτη

Σε ένα μισοσβησμένο αποτσίγαρο ελπίζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να βρει το DNA του τρίτου τρομοκράτη, ο οποίος πήρε μέρος στην οργάνωση και υλοποίηση της βομβιστικής επίθεσης στο κτήριο της Διεύθυνσης Προσωπικού της Γιούρομπανκ, στην οδό Σανταρόζα!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της «Alpha freepress», οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το χώρο γύρω από το κτήριο της τράπεζας, πάνω στο πεζοδρόμιο, στη διασταύρωση της οδού Σταδίου με την οδό Σανταρόζα, βρήκαν να μισοκαίει ένα αποτσίγαρο. Στο σημείο εκείνο, όπως πληροφορήθηκαν από άλλες μαρτυρίες στεκόταν ένας άνδρας, ο οποίος είχε κατά πάσα πιθανότατα ρόλο τσιλιαδόρου, δηλαδή να εποπτεύει την πλευρά της οδού Σταδίου για την περίπτωση εμφάνισης αστυνομικών και να ειδοποιήσει τους συντρόφους του που τοποθετούσαν τη βόμβα σε εσοχή του κτηρίου.

Όπως όλα δείχνουν, μόλις ο τρίτος τρομοκράτης ειδοποιήθηκε ίσως μέσω ενδοσυνεννόησης ότι το σακίδιο αφέθηκε, έφυγε βιαστικά, πετώντας το τσιγάρο το οποίο δεν το έσβησε εντελώς, γι’ αυτό και «κάπνιζε» όταν έφθασαν οι αστυνομικοί!

Στα εγκληματολογικά για εξέταση

Ήδη οι ίδιες πληροφορίες της «Alpha freepress» αναφέρουν ότι το αποτσίγαρο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου γίνεται προσπάθεια ανίχνευσης του γενετικού υλικού που τυχόν έχει απομείνει. Αν αυτό επιτευχθεί, θα ακολουθήσει σύγκριση με αρκετά από τα λεγόμενα «ορφανά» αποτυπώματα μελών οργανώσεων, που έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε γιάφκες αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Από την άλλη πλευρά η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να αξιοποιήσει στοιχεία ανθρώπου που είδε τους δύο από τους τρεις βομβιστές, στην πορεία τους πάνω στη μοτοσυκλέτα από την οδό Σταδίου στη Σανταρόζα.

Μικρού κυβισμού η μοτοσικλέτα

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, φορούσαν κράνη και ένας εξ αυτών φορούσε χρωματιστά ρούχα, ενώ ο άλλος σκούρου χρώματος. Διέφυγαν προς την Πανεπιστημίου. Χάθηκαν πιθανόν προς τα Εξάρχεια. Φαίνονταν ότι ήταν ηλικίας 20 έως 30 ετών.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις