Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τέσσερις συζητήσεις που απαγορεύεται να ανοίξεις στην αρχή της γνωριμίας
PLUS

Τέσσερις συζητήσεις που απαγορεύεται να ανοίξεις στην αρχή της γνωριμίας

Σχεδόν σε όλους συμβαίνει, όταν βρούμε το άλλο μας μισό σε θεωρητικό αρχικά επίπεδο, να αισθανόμαστε τόσο μοναδικά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας. Μιλάμε ασταμάτητα, για όλα και όλους, πιστεύοντας πως βρήκαμε τον έρωτα της ζωής μας και θα τον έχουμε για πάντα! Υπάρχουν όμως πολύ σοβαρά θέματα που δεν πρέπει να […]

aajoli

Σχεδόν σε όλους συμβαίνει, όταν βρούμε το άλλο μας μισό σε θεωρητικό αρχικά επίπεδο, να αισθανόμαστε τόσο μοναδικά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας.

Μιλάμε ασταμάτητα, για όλα και όλους, πιστεύοντας πως βρήκαμε τον έρωτα της ζωής μας και θα τον έχουμε για πάντα!

Υπάρχουν όμως πολύ σοβαρά θέματα που δεν πρέπει να αναφέρετε στο πρώτο ραντεβού ούτε και στην αρχή της σχέσης.

Αν τύχει και ερωτηθείτε διακριτικά, ή έστω το φέρει η συζήτηση, κοιτάξτε με ευγένεια να αποφύγετε. Μην πείτε όμως ψέματα.

Παρακάτω θα δείτε 4 πράγματα που καλό είναι να μην τα αποκαλύψετε από την αρχή μιας σχέσης και να το κάνετε όταν δείτε πως η σχέση προχωρά και ο σύντροφος σας δείχνει την κατάλληλη ωριμότητα:

1.      Οικονομική σας κατάσταση.

Η οικονομική κατάσταση του άντρα κυρίως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία σχέση και καλώς ή κακώς η οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να μάθουν. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποκαλυφθεί πριν γνωρίσετε καλά τις προθέσεις του συνομιλητή.

2.      Το παρελθόν.

Το να μιλάτε για το παρελθόν από την αρχή μιας σχέσης ίσως τελικά απομακρύνει τον άλλον, αντί να τον φέρει πιο κοντά. Πριν αρχίσετε να μιλάτε για όλα όσα κάνετε πριν τον γνωρίσετε, καλό είναι να σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμος να δεχτεί όλες τις πληροφορίες για το παρελθόν σας. Εκτός αν σκοπεύετε να πείτε μόνο τα κατορθώματα σας, κάτι που δεν είναι ωραίο όμως.

3.      Τα μελλοντικά σας σχέδια.

Μια σχέση γίνεται βαθύτερη όταν μπορείτε να κάνετε σχέδια μαζί και να έχετε τις ίδιες φιλοδοξίες. Όμως τα πάντα χρειάζονται το χρόνο τους. Μερικές φορές το να αποκαλύπτετε από την αρχή τα μελλοντικά σας σχέδια μπορεί να τρομάξει τον αγαπημένο σας και να νιώσει ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας.

4.      Οικογενειακά προβλήματα.

Να θυμάστε ότι τις περισσότερες φορές είναι καλό να αφήνετε έξω από την σχέση τα οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε το πρόβλημα σας με τον σύντροφο σας και είναι απολύτως φυσιολογικό, όμως πριν κάνετε την αρχή, σιγουρευτείτε ότι είναι έτοιμος να διαχειριστεί όλα όσα σας απασχολούν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις