Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πανέμορφες και ατρόμητες: Η πρώτη “θηλυκή” μονάδα Ειδικών Δυνάμεων
PLUS

Πανέμορφες και ατρόμητες: Η πρώτη “θηλυκή” μονάδα Ειδικών Δυνάμεων

Η ειδική μονάδα της Νορβηγίας που αποτελείται από όμορφες και δυναμικές γυναίκες, ονομάζεται «Jegertroppen» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει στρατιώτες – κυνηγοί και ιδρύθηκε το 2014. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα Ειδικών Δυνάμεων που αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες – κομάντο, κάτι εύκολο και καθόλου παράξενο σε μια χώρα που αντιμετωπίζει γυναίκες και άντρες με […]

0915016-b2-1024x538

Η ειδική μονάδα της Νορβηγίας που αποτελείται από όμορφες και δυναμικές γυναίκες, ονομάζεται «Jegertroppen» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει στρατιώτες – κυνηγοί και ιδρύθηκε το 2014.

Πρόκειται για την πρώτη ομάδα Ειδικών Δυνάμεων που αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες – κομάντο, κάτι εύκολο και καθόλου παράξενο σε μια χώρα που αντιμετωπίζει γυναίκες και άντρες με απόλυτη ισότητα.

«Χρειαζόμασταν γυναίκες για να φροντίζουν τις άλλες γυναίκες και τα παιδιά που βρίσκαμε στα κτίρια που ψάχναμε, σε περιοχές, όπως το Αφγανιστάν, όπου οι άνδρες δεν επιτρέπεται να μιλούν με τις γυναίκες» δήλωσε σχετικά στο NBC ο Φροντ Κριστόφερσον, διοικητής των νορβηγικών Ειδικών Δυνάμεων.

Θαυμάστε τις κομάντο:

norway_swat norway2 norway3 nora4 nora5 norew6 nora7 Jegertroppen_Innsats_150203-25WEBBB κομαντος 729x izeieb2 ImageHandlerT2QTD6ZB _DSC1956(1)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις