Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Young Messiahs Paradox»: Μια έκθεση φωτογραφίας για την ενίσχυση των προσφύγων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Young Messiahs Paradox»: Μια έκθεση φωτογραφίας για την ενίσχυση των προσφύγων

Μετά την Βαρκελώνη και την Ταραγόνα, η έκθεση φωτογραφίας «Young Messiahs Paradox» φιλοξενείται τη Τετάρτη  19 Απριλίου στο χώρο του Space Lab. 20 πορτραίτα παιδιών προσφύγων και ένα κρυμμένο στοιχείο που καλείται να υπενθυμίσει την ευθύνη του καθενός στην παρούσα συγκυρία του εγκλωβισμού χιλιάδων οικογενειών προσφύγων από τη Συρία στη χώρα μας. Σκοπός  της έκθεσης-ομιλίας […]

Alezik Photography2

Μετά την Βαρκελώνη και την Ταραγόνα, η έκθεση φωτογραφίας «Young Messiahs Paradox» φιλοξενείται τη Τετάρτη  19 Απριλίου στο χώρο του Space Lab. 20 πορτραίτα παιδιών προσφύγων και ένα κρυμμένο στοιχείο που καλείται να υπενθυμίσει την ευθύνη του καθενός στην παρούσα συγκυρία του εγκλωβισμού χιλιάδων οικογενειών προσφύγων από τη Συρία στη χώρα μας. Σκοπός  της έκθεσης-ομιλίας η ευαισθητοποίηση σχετικά με το καίριο ζήτημα της επανένωσης οικογενειών προσφύγων και η ενίσχυση της δράσης της οργάνωσης.

Alezik Photography1

Η έκθεση αποτελεί μια πρωτοβουλία της ισπανικής οργάνωσης V x R (Volunteers for Refugees), με τη συμμετοχή της ομάδας των  Παιδαγωγών της Αλληλεγγύης. Τις φωτογραφίες επιμελείται ο Αλέξης Τριανταφυλλίδης, κοινωνικός λειτουργός και κύριος ομιλητής ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, κ. Γεώργιος Τσιάκαλος. Η είσοδος είναι 3€ και είναι προαιρετική. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες  προσφύγων που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη. Μετά την έκθεση-ομιλία ακολουθεί special dj set από τους μουσικούς Northical, Avec Beats, Sensei, Orphanatic.

Εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/127237574481043/

Space Lab: https://www.facebook.com/spacelabSKG/

Info

  • Πότε: Τετάρτη 19 Απριλίου 2017
  • Ώρα έναρξης : 18.00
  • Ποιος: VxR ( Volunteers for Refugees)
  • Πού: Space Lab , Mοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη
  • Είσοδος: 3 ευρώ (προαιρετικά)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα e-mail: [email protected] , [email protected]

VxR ( Volunteers for Refugees) : http://todosnecesitamosrefugio.com/

Alezik Photography3

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις