Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθη ο χημικός που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες- Πώς “ξεσκεπάστηκε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο χημικός που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες- Πώς “ξεσκεπάστηκε”

Συνελήφθη ο 68χρονος καθηγητής Χημείας που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες στην τουαλέτα και στον χώρο που παρέδιδε τα ιδιαίτερα μαθήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν μια μαθήτρια κατάλαβε ότι κάτω από το γραφείο υπήρχε ένα αντικείμενο. Χωρίς να δείξει την αναστάτωση της, έφυγε όταν τελείωσε το μάθημα και πήγε να βρει άλλες μαθήτριες. Όλα τα κορίτσια συμφώνησαν να […]

ImageHandlerQU6ZH0Q9

Συνελήφθη ο 68χρονος καθηγητής Χημείας που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες στην τουαλέτα και στον χώρο που παρέδιδε τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μαθήτρια κατάλαβε ότι κάτω από το γραφείο υπήρχε ένα αντικείμενο. Χωρίς να δείξει την αναστάτωση της, έφυγε όταν τελείωσε το μάθημα και πήγε να βρει άλλες μαθήτριες.

Όλα τα κορίτσια συμφώνησαν να παρακολουθήσουν το σπίτι και να φωτογραφήσουν τα σημεία που υπάρχουν κάμερες, όπως και έκαναν.

Μαζί με τους γονείς τους κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο καθηγητή και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Διαπιστώθηκε πως ο 68χρονος χρησιμοποιούσε διουρητικό, το οποίο έριχνε στα ροφήματα που κερνούσε τα κορίτσια, ώστε να πηγαίνουν πιο συχνά τουαλέτα.

Για την ακρίβεια, οι Αρχές κατάφεραν γρήγορα να συλλέξουν τα στοιχεία και βρήκαν αρκετή ποσότητα της διουρητικής ουσίας Lasix.

Επίσης βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα από το 2012 ενώ κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων. Ο καθηγητής κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις