Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / O Μητσοτάκης «υποκλίνεται» στο ρεκόρ του Αντετοκούνμπο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μητσοτάκης «υποκλίνεται» στο ρεκόρ του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάνναρος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο NBΑ κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν και ο πρόεδρος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει αδυναμία στο μπάσκετ δεν το άφησε ασχολίαστο στο Twitter. Ο Έλληνας φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης που ήταν στην πρώτη 20αδα σε πέντε κατηγορίες, στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ. «Στο πάνθεον του ΝΒΑ ο […]

antetonkoubo

Ο Γιάνναρος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο NBΑ κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν και ο πρόεδρος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει αδυναμία στο μπάσκετ δεν το άφησε ασχολίαστο στο Twitter.

Ο Έλληνας φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης που ήταν στην πρώτη 20αδα σε πέντε κατηγορίες, στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

«Στο πάνθεον του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο: Ο πρώτος που τελείωσε στην πρώτη 20αδα σε πέντε κατηγορίες σε μια σεζόν» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας διεθνής γκάρντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έκλεισε την σεζόν, όντας στο Top- 20 των 5 κυριότερων στατιστικών κατηγοριών του ΝΒΑ.

Οι συγκεκριμένες στατιστικές αφορούν τους πόντους, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα κλεψίματα και τις τάπες.

Έτσι λοιπόν ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την χρονιά, όντας ο 14ος σκόρερ, 15ος ριμπάουντερ, 18ος πασέρ, 9ος «κλέφτης και 5ος στις τάπες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κάνει τα πάντα στο παρκέ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις