Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδοί αγρότες τα “πέταξαν” όλα όταν αρνήθηκε να τους δεχτεί ο πρωθυπουργός! (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδοί αγρότες τα “πέταξαν” όλα όταν αρνήθηκε να τους δεχτεί ο πρωθυπουργός! (pics-vid)

Σε μια πορεία που τράβηξε την προσοχή των διεθνών μέσων προχώρησαν οι αγρότες της Ινδίας έξω από τη Βουλή, απαιτώντας την ακύρωση των χρεών των δανείων τους, αλλά και την βοήθεια της κυβέρνησης στο πρόβλημα της ξηρασίας. Όταν ενημερώθηκαν πως ο πρωθυπουργός Narendra Modi αρνείται να τους μιλήσει, οι αγρότες, που έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα […]

ImageHandlerE2QWD32X

Σε μια πορεία που τράβηξε την προσοχή των διεθνών μέσων προχώρησαν οι αγρότες της Ινδίας έξω από τη Βουλή, απαιτώντας την ακύρωση των χρεών των δανείων τους, αλλά και την βοήθεια της κυβέρνησης στο πρόβλημα της ξηρασίας.

Όταν ενημερώθηκαν πως ο πρωθυπουργός Narendra Modi αρνείται να τους μιλήσει, οι αγρότες, που έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα από το νότιο τμήμα της χώρας τα «πέταξαν όλα».

farmer-naked-strike-2-eps

Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που διαμαρτύρονται με «πρωτότυπο» τρόπο καθώς στο παρελθόν είχαν κάνει πορεία με κρανία αγροτών που έχουν φύγει από τη ζωή.

1052484801

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως τουλάχιστον 250 αγρότες έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας του άγχους που τους προκαλεί η φτώχεια, ενώ η κυβέρνηση δεν δέχεται τον αριθμό αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις