Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μπαλαούρα: “Φέρε πίσω τη σύνταξη, εσύ φταις που χρεοκοπήσαμε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μπαλαούρα: “Φέρε πίσω τη σύνταξη, εσύ φταις που χρεοκοπήσαμε”

  Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχε και… αστειάκια, με τον πρωθυπουργό να τρολάρει τον Μάκη Μπαλαούρα και το ζήτημα με την «13η σύνταξη» που προκάλεσε σάλο. Ο πρωθυπουργός, όταν συνάντησε τον βουλευτή είπε αστειευόμενος: «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα», σε μια προσπάθεια να βάλει τελεία στος φήμες […]

 ImageHandler

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχε και… αστειάκια, με τον πρωθυπουργό να τρολάρει τον Μάκη Μπαλαούρα και το ζήτημα με την «13η σύνταξη» που προκάλεσε σάλο.

Ο πρωθυπουργός, όταν συνάντησε τον βουλευτή είπε αστειευόμενος: «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα», σε μια προσπάθεια να βάλει τελεία στος φήμες για εσωκομματικές διαμάχες.

Από τη μεριά του ο Μάκης Μπαλαούρας, χαρακτήρισε το μνημόνιο «σκληρό», κάνοντας δηλώσεις κάνοντας δηλώσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Άσκησε, δε, κριτική στα υπουργεία και κατ’ επέκταση στους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας πως πάσχουν από ατολμία, αναποφασιστικότητα και έλλειψη σχεδίου.

«Το μνημόνιο είναι σκληρό. Ο κόσμος το ξέρει. Εκεί που θα μας κρίνει ο κόσμος είναι στο έργο. Τα υπουργεία πάσχουν από ατολμία, αναποφασιστικότητα και έλλειψη σχεδίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις