Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οριστικά παρελθόν ο Σταύρος Ψυχάρης από την εφημερίδα “Τα Νέα”
ΕΛΛΑΔΑ

Οριστικά παρελθόν ο Σταύρος Ψυχάρης από την εφημερίδα “Τα Νέα”

Μετά από τρεις δεκαετίες, για πρώτη φορά στην ιστορία της πανίσχυρης εφημερίδας «Τα Νέα», το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη δεν υπάρχει στη θέση του εκδότη. Η εταιρεία ΔΟΛ. Α.Ε. φαίνεται πλέον ως εκδότης, κάνοντας παρελθόν τον κ. Ψυχάρη, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη. Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε […]

ps

Μετά από τρεις δεκαετίες, για πρώτη φορά στην ιστορία της πανίσχυρης εφημερίδας «Τα Νέα», το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη δεν υπάρχει στη θέση του εκδότη.

Η εταιρεία ΔΟΛ. Α.Ε. φαίνεται πλέον ως εκδότης, κάνοντας παρελθόν τον κ. Ψυχάρη, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη.

Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη και Χρήστο Λαμπράκη.

Η ΔΟΛ Α.Ε. έχει περάσει με απόφαση εισαγγελέα, στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας.

Ο Παναγιώτης Λάμψιας παραμένει στη διεύθυνση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις