Οριστικά παρελθόν ο Σταύρος Ψυχάρης από την εφημερίδα “Τα Νέα”

ΕΛΛΑΔΑ

Οριστικά παρελθόν ο Σταύρος Ψυχάρης από την εφημερίδα “Τα Νέα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μετά από τρεις δεκαετίες, για πρώτη φορά στην ιστορία της πανίσχυρης εφημερίδας «Τα Νέα», το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη δεν υπάρχει στη θέση του εκδότη. Η εταιρεία ΔΟΛ. Α.Ε. φαίνεται πλέον ως εκδότης, κάνοντας παρελθόν τον κ. Ψυχάρη, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη. Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε […]

08.04.2017 | 10:45

Μετά από τρεις δεκαετίες, για πρώτη φορά στην ιστορία της πανίσχυρης εφημερίδας «Τα Νέα», το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη δεν υπάρχει στη θέση του εκδότη.

Η εταιρεία ΔΟΛ. Α.Ε. φαίνεται πλέον ως εκδότης, κάνοντας παρελθόν τον κ. Ψυχάρη, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με τον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη.

Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη και Χρήστο Λαμπράκη.

Η ΔΟΛ Α.Ε. έχει περάσει με απόφαση εισαγγελέα, στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας.

Ο Παναγιώτης Λάμψιας παραμένει στη διεύθυνση.

Exit mobile version