Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στη φυλακή επιστρέφουν οι δύο από τους ληστές του Παλαιού Φαλήρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη φυλακή επιστρέφουν οι δύο από τους ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Του Πέτρου Καρσιώτη Στη φυλακή… επιστρέφουν οι δύο από τη συμμορία ληστών, που εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Μουσών στο Π. Φάληρο για να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια και την οικιακή βοηθό. Ο ένας από τη συμμορία με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν καθώς είχε διαπράξει δολοφονίες με θύματα πολίτες, κατέπεσε από τον όροφο […]

palaio-faliro-listeia-1000-1

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στη φυλακή… επιστρέφουν οι δύο από τη συμμορία ληστών, που εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Μουσών στο Π. Φάληρο για να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια και την οικιακή βοηθό.

Ο ένας από τη συμμορία με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν καθώς είχε διαπράξει δολοφονίες με θύματα πολίτες, κατέπεσε από τον όροφο στον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ο τέταρτος ληστής, που κατάφερε να κρυφτεί σε ντουλάπι του δωματίου υπηρεσίας και διέφυγε μετά από 14 ώρες, απειλώντας με όπλο τους ιδιοκτήτες, παραμένει ασύλληπτος.

Οι συλληφθέντες,  ένας 40χρονος Ρώσος  και ένας 35χρονος Αρμένιος, απολογήθηκαν το πρωί της Παρασκευής για τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα-Ανακριτή

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι και θα ξαναγυρίσουν στη φυλακή απ όπου είχαν αποφυλακιστεί πολύ πριν εκτίσουν μέρος από τις ποινές κάθειρξης που τους είχαν επιβληθεί εξ αιτίας άλλων ληστειών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμούν ότι στη συμμορία μετείχε και πέμπτος δράστης, ο οποίος έπαιζε ρόλο «τσιλιαδόρου».

Εξαφανίστηκε μόλις είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν

Μόλις όμως αντελήφθη ότι κύκλωναν την πολυκατοικία αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από το γιο της ιδιοκτήτριας, διέφυγε με το αυτοκίνητο που σχεδίαζαν να εξαφανιστούν όλοι της συμμορίας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις