Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θέμα ημερών το “ξύλο” στο Survivor! Παίκτης έβρισε τον Σπαλιάρα! (video)
LIFESTYLE

Θέμα ημερών το “ξύλο” στο Survivor! Παίκτης έβρισε τον Σπαλιάρα! (video)

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αγριεόυν τα πράγματα το Survivor, με τους τηλεθεατές να ανησυχούν πως όπως το πάνε, σύντομα θα πιαστούν στα χέρια. Χτες, οι «Διάσημοι» που έχασαν το έπαθλο από τους «Μαχητές» είχαν πολλά νεύρα και ξεσπούσαν όπου έβρισκαν. Ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο επιτέθηκαν στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μετά από δική τους απόφαση […]

surv

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αγριεόυν τα πράγματα το Survivor, με τους τηλεθεατές να ανησυχούν πως όπως το πάνε, σύντομα θα πιαστούν στα χέρια.

Χτες, οι «Διάσημοι» που έχασαν το έπαθλο από τους «Μαχητές» είχαν πολλά νεύρα και ξεσπούσαν όπου έβρισκαν.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο επιτέθηκαν στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μετά από δική τους απόφαση άλλαξε ομάδα. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν κατά τη διάκεια του αγωνίσματος, ο Σπαλιάρας πήγε στην πλευρά των «Διασήμων», για να εμψυχώσει την Ελισάβετ που βρισκόταν στον τελικό στόχο.

Ο Κώστας Κοκκινάκης του είπε να πάει από την άλλη πλευρά κι έτσι ξεκίνησε η ένταση.

Μετά την ήττα, οι «Διάσημοι» που έχασαν την επικοινωνία, ήταν εκνευρισμένοι, με τον Μπο να φτάνει στο σημείο να βρίζει πίσω από την πλάτη του τον Σπαλιάρα.

«Πάλι με νευρίασε σήμερα. Απαντάει όταν μιλάω και μου λέει δεν σου μιλάω. Για πόσο βλάκα μιλάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη στιγμή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις