Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε αστρονομικό ποσό για προκλητικά εσώρουχα!
ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε αστρονομικό ποσό για προκλητικά εσώρουχα!

Ό.τι κι αν διαβάσουμε για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, δεν πρόκειται να μας εντυπωσιάσει. Αυτή τη φορά, μαθαίνουμε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν κι ενώ θα έπρεπε να πενθεί για τον θάνατο του ετεροθαλούς αδερφού του, ξόδεψε 2.7 εκατομμύρια δολάρια σε προκλητικά και σέξι εσώρουχα που θα φορούσαν τα κορίτσια που είχαν κληθεί να ικανοποιήσουν τις […]

kim1

Ό.τι κι αν διαβάσουμε για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, δεν πρόκειται να μας εντυπωσιάσει.

Αυτή τη φορά, μαθαίνουμε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν κι ενώ θα έπρεπε να πενθεί για τον θάνατο του ετεροθαλούς αδερφού του, ξόδεψε 2.7 εκατομμύρια δολάρια σε προκλητικά και σέξι εσώρουχα που θα φορούσαν τα κορίτσια που είχαν κληθεί να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του ίδιου και των φίλων του.

Στην ομάδα των κοριτσιών, σύμφωνα με τη Daily Mail συμμετείχαν και 13χρονες! Ο ελέω Θεού ηγέτης, παρήγγειλε ζαρτιέρες και κορσέδες ενώ φρόντισε να εξεταστούν από γιατρούς τα κορίτσια ώστε να διαπιστωθεί ότι ήταν παρθένες!

Τα υπέργοκα ποσά αποκαλύφθηκαν από την «Trade Map» και αφορούν αγορές σαμπάνιας, αλόγων και προϊόντων μακιγιάζ, όταν οι πολίτες του Κιμ Γιονγκ Ουν πεινάνε. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ξοδεύει λεφτά για ασήμαντα πράγματα.

Έχει δώσει 33 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία αγαλμάτων του εαυτού του, του πατέρα του και του παππού του και 5,5 εκατομμύρια για εισαγωγές προϊόντων.

Εκτός από πανάκριβα ρολόγια, σαμπάνιες και ό.τι μπορεί να φανταστεί κανείς, τα πιο παράξενα είναι ομπρέλες αξίας 1.65 εκατομμυρίων δολαρίων, πιπέρι αξίας 8.03εκ. δολάρια και εξοπλισμός γυμναστηρίου που κόστισε 2.34 εκ. δολάρια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις