Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποσύρθηκε η διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ μετά τον σάλο που ξέσπασε (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Αποσύρθηκε η διαφήμιση με την Κένταλ Τζένερ μετά τον σάλο που ξέσπασε (video)

  Κάποιες φορές τα μηνύματα που περνούν οι διαφημίσεις, μπορεί να προκαλέσουν πολύ μεγάλο σάλο και αν αυτό ακριβώς είναι που θεωρείται επιτυχία για ένα σποτ, σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα ξέφυγαν. Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, ένα πασίγνωστο αναψυκτικό και ένα μήνυμα που τελικά δεν πέρασε όπως θα ήθελε η εταιρεία, ήταν […]

 kenda

Κάποιες φορές τα μηνύματα που περνούν οι διαφημίσεις, μπορεί να προκαλέσουν πολύ μεγάλο σάλο και αν αυτό ακριβώς είναι που θεωρείται επιτυχία για ένα σποτ, σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα ξέφυγαν.

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, ένα πασίγνωστο αναψυκτικό και ένα μήνυμα που τελικά δεν πέρασε όπως θα ήθελε η εταιρεία, ήταν λόγος να αποσυρθεί η διαφήμιση.

Η Τζένερ, βρίσκεται σε φωτογράφηση, όταν από μπροστά της περνούν διαδηλωτές. Ένας γοητευτικός αστυνομικός της κάνει νεύμα κι εκείνη τα παρατάει όλα και τρέχει μαζί με το πλήθος.

Ξαφνικά, πιάνει στα χέρια της το αναψυκτικό και το προσφέρει στον αστυνομικό. Οι διαδηλωτές πανηγυρίζουν και οι εξαγριωμένες δυνάμεις της αστυνομίας ηρεμούν. Όλα αυτά, τη στιγμή που η βία των Αρχών στην Αμερική έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η διαφήμιση δεν έγινε αποδεκτή, τόσο γιατί παρέπεμπε στην viral φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την πορεία «Black Lives Matter», όσο και για το γεγονός πως η Κένταλ είναι λευκή και κατάφερε να «εξημερώσει» τους αστυνομικούς.

ken1

Η διαφήμιση, σύμφωνα με την εταιρεία, ήταν μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους Millennials, αλλά μετά από την έντονη κριτική που δέχτηκε, με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι την αποσύρει.

«Η Pepsi προσπάθησε να προβάλει ένα μήνυμα παγκόσμιας ενότητας, ειρήνης και κατανόησης.
Είναι σαφές ότι χάσαμε το νόημα και ζητάμε συγγνώμη. Δεν είχαμε την πρόθεση να υποβαθμίσουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είμαστε στη διαδικασία αφαίρεσης του περιεχομένου και ανάσχεσης της περαιτέρω διάδοσής της. Και φυσικά ζητάμε συγγνώμη που φέραμε σε δύσκολη θέση την Κένταλ Τζένερ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις