Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

28

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Οργή” με την Κένταλ Τζένερ και την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Οργή” με την Κένταλ Τζένερ και την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί (video)

  Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη δημοσιότητα, όχι όμως για κάποια σέξι της φωτογράφηση αλλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια διαφήμιση. Το πανέμορφο μοντέλο, βρίσκεται σε φωτογράφηση όταν μπροστά της περνούν διαμαρτυρόμενοι που κάνουν πορεία. Όταν ένας «νόστιμος» αστυνομικός της κάνει νόημα, η Τζένερ τα παρατά όλα. Βγάζει την […]

 kendal

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη δημοσιότητα, όχι όμως για κάποια σέξι της φωτογράφηση αλλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια διαφήμιση.

Το πανέμορφο μοντέλο, βρίσκεται σε φωτογράφηση όταν μπροστά της περνούν διαμαρτυρόμενοι που κάνουν πορεία.

Όταν ένας «νόστιμος» αστυνομικός της κάνει νόημα, η Τζένερ τα παρατά όλα. Βγάζει την ξανθιά περούκα της, σβήνει το έντονο κραγιόν της και τον ακολουθεί στο πλήθος, ενώ αρπάζει κι ένα αναψυκτικό.

Στο τέλος της διαφήμισης, η «διαδηλώτρια» προσφέρει στους αστυνομικούς το αναψυκτικό και εκείνοι ηρεμούν…

Αυτή η σκηνή βέβαια, παραπέμπει στην φωτογραφία από την πορεία «Black Lives Matter» που έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν μια κοπέλα στάθηκε μπροστά στους εξαγριωμένους αστυνομικούς.

jener

Η πλειοψηφία των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγόρησαν την εταιρεία, όσο και το μοντέλο, για μια προσπάθεια να προβληθεί το καλό πρόσωπο της αστυνομίας, τη στιγμή που καθημερινά καταγράφονται φαινόμενα βίας.

Άλλοι έκαναν λόγο και για ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς η λευκή Τζένερ καταφέρνει να «εξημερώσει» τους αστυνομικούς, όταν μια μαύρη θα είχε υποστεί βία.

Η ίδια η εταιρεία πάντως, σε σχόλιο της, τόνισε πως «είναι μία παγκόσμια διαφήμιση που αφορά ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες που ενώνονται με αρμονία. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσει»,.

Το μοντέλο από την άλλη, είπε πως είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη από τη δουλειά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις