Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / «Γάζωσαν» με 4 σφαίρες γιο γνωστού γιατρού στο Π. Φάληρο!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Γάζωσαν» με 4 σφαίρες γιο γνωστού γιατρού στο Π. Φάληρο!

Αναστατώθηκαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι στο Παλαιό Φάληρο, που δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από τη γνωστή ληστεία και με τον κακοποιό στην ντουλάπα, καθώς άκουσαν να πέφτουν τέσσερις πυροβολισμοί. Ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πυροβόλησε, στις 22.40, έναν 26χρονο άντρα τη στιγμή που βρισκόταν στη […]

police

Αναστατώθηκαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι στο Παλαιό Φάληρο, που δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από τη γνωστή ληστεία και με τον κακοποιό στην ντουλάπα, καθώς άκουσαν να πέφτουν τέσσερις πυροβολισμοί.

Ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πυροβόλησε, στις 22.40, έναν 26χρονο άντρα τη στιγμή που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο νεαρός άνδρας κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός, όταν πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, με τον συνοδηγό να πυροβολεί εξ επαφής τουλάχιστον 4 φορές, αφού στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τέσσερις κάλυκες.

Το θύμα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, στην κοιλιά και στον θώρακα και διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ψάχνουν για αυτόπτες μάρτυες, αλλά και τυχόν κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.

“Φως” θα ρίξει και η κατάθεση του νεαρού, όταν φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις