Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνεχίζεται η “βεντέτα” Τριντό- Πέρι: “Και ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μπουνιά στον ‘Τσάντλερ’;” (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η “βεντέτα” Τριντό- Πέρι: “Και ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μπουνιά στον ‘Τσάντλερ’;” (pics)

Λίγο μετά την δημόσια δήλωση του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», πως ο Καναδός πρωθυπουργός είχε φάει «ξύλο» από τον ίδιο, όλοι περίμεναν απάντηση. Χαρακτηριστικά, ο διάσημος ηθοποιός είχε αποκαλέσει τον Τριντό «χαζό παιδί», υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται άσχημα για τον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί τότε. Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει, με τον Τζάστιν Τριντό να […]

tridoperry_752869854

Λίγο μετά την δημόσια δήλωση του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», πως ο Καναδός πρωθυπουργός είχε φάει «ξύλο» από τον ίδιο, όλοι περίμεναν απάντηση. Χαρακτηριστικά, ο διάσημος ηθοποιός είχε αποκαλέσει τον Τριντό «χαζό παιδί», υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται άσχημα για τον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί τότε.

Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει, με τον Τζάστιν Τριντό να καλεί τον Μάθιου Πέρι σε δεύτερη πάλη, προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω, από τον καβγά που σημειώθηκε στα σχολικά τους χρόνια.

Και είναι πιο έτοιμος από ποτέ, αφού μετά από πολλά χρόνια μπόξινγκ, ο κάθε «Τσάντλερ» θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά να τα βάλει με τον Καναδό πρωθυπουργό.

«Το σκέφτομαι και ξέρεις τι, ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μπουνιά στον Τσάντλερ; Τι λες για έναν επαναληπτικό αγώνα @MatthewPerry;», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά.

«Νομίζω πως θα πω όχι στο αίτημά σου για έναν επαναληπτικό αγώνα ευγενικέ κύριε -σκεπτόμενος πως έχετε έναν ολόκληρο στρατό στην διάθεσή σας», είπε ο Πέρι.

Όλο αυτό συνέβη βέβαια την πρώτη μέρα του Απρίλη, με αρκετούς να λένε πως αυτό ήταν το πρώτο ψέμα του πέρα από το αναμενόμενα αγαπητού πρωθυπουργού του Καναδά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις