Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με τζινάκι και αδιάβροχο γιλέκο ο Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τζινάκι και αδιάβροχο γιλέκο ο Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (pics)

Άνετος και χωρίς το αυστηρό ντύσιμο που απαιτεί κοστούμι και… όχι γραβάτα, εμφανίστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Αλέξης Τσίπρας Αδιάβροχο γιλέκο και τζιν παντελόνι, ήταν το σημερινό στυλ του πρωθυπουργού, ενώ την ίδια γραμμή ακολούθησαν και τα υπόλοιπα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας με τα υπόλοιπα κυβερνητικά […]

tsipras

Άνετος και χωρίς το αυστηρό ντύσιμο που απαιτεί κοστούμι και… όχι γραβάτα, εμφανίστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Αλέξης Τσίπρας

Αδιάβροχο γιλέκο και τζιν παντελόνι, ήταν το σημερινό στυλ του πρωθυπουργού, ενώ την ίδια γραμμή ακολούθησαν και τα υπόλοιπα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη βρέθηκαν στα γραφεία για τη συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας που ξεκίνησε στη μια το μεσημέρι. Μαζί με τον κ. Τσακαλώτο, αναμένεται να ενημερώσουν τα στελέχη του ανωτάτου καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης.

tsipras1 tsipras5 tsipras4 tsipras3 tsipras2 tsipras6 tsipras7

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις