Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βάρκιζα: Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που εμπόδιζαν τις “κόντρες θανάτου” (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που εμπόδιζαν τις “κόντρες θανάτου” (pics-vid)

Από αστυνομικές δυνάμεις κατακλύστηκε χθες βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας για να αποτραπεί το «ραντεβού θανάτου» που είχαν δώσει οι λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου στις 11 το βράδυ. Οι νεαροί είχαν ετοιμαστεί για τις καθιερωμένες παρασκευιάτικες κόντρες στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, όμως οι ισχυρές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Κάποιοι […]

var1

Από αστυνομικές δυνάμεις κατακλύστηκε χθες βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας για να αποτραπεί το «ραντεβού θανάτου» που είχαν δώσει οι λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου στις 11 το βράδυ.

Οι νεαροί είχαν ετοιμαστεί για τις καθιερωμένες παρασκευιάτικες κόντρες στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, όμως οι ισχυρές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

var2

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στις κόντρες επιτέθηκαν σε σταθμευμένο περιπολικό με πέτρες προκαλώντας φθορές, ενώ ένας νεαρός «ψέκασε» με πυροσβεστήρα τους αστυνομικούς.

var3

Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ήταν στην περιοχή της Βάρκιζας από τις 9:00 το βράδυ και έκαναν ελέγχους έλεγξαν όλα τα σπορ αυτοκίνητα αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού.

var4

Δύο άτομα προσήχθησαν καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τις μηχανές τους, οι οποίες στα πάρκινγκ της Αστυνομίας με γερανούς του σώματος.

var5

Οι Αρχές παρατάσσονται από την πλατεία Βάρκιζας μέχρι και το κέντρο Ribas, ενώ χρησιμοποιούν ακόμα και drones για να ελέγχουν τους νεαρούς που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των υπολοίπων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις