Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιστορικές ταινίες όπου το σεξ μεταξύ ηθοποιών ήταν αληθινό και… ωμό (pics-vids)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιστορικές ταινίες όπου το σεξ μεταξύ ηθοποιών ήταν αληθινό και… ωμό (pics-vids)

Όταν η ταινία δεν είναι «επισήμως» ακατάλληλου περιεχομένου, τότε είμαστε σίγουροι πως το σεξ είναι απλώς ψεύτικο και οι ηθοποιοί τόσο καλοί που δεν του… φαίνεται και για τόσο fake. Κι όμως, δεν είναι. Υπάρχει και αυτή η ηθοποιία, που οι πρωταγωνιστές θέλουν τόσο πολύ να καθηλώσουν τον τηλεθεατή που είναι ικανοί να κάνουν σεξ […]

sex8

Όταν η ταινία δεν είναι «επισήμως» ακατάλληλου περιεχομένου, τότε είμαστε σίγουροι πως το σεξ είναι απλώς ψεύτικο και οι ηθοποιοί τόσο καλοί που δεν του… φαίνεται και για τόσο fake.

Κι όμως, δεν είναι. Υπάρχει και αυτή η ηθοποιία, που οι πρωταγωνιστές θέλουν τόσο πολύ να καθηλώσουν τον τηλεθεατή που είναι ικανοί να κάνουν σεξ μεταξύ τους.

Σε αυτές τις ταινίες, οι σεξουαλικές πράξεις δεν ήταν καθόλου ψέμα:

All About Anna (2006)

NINTCHDBPICT000270798418

Ο σκηνοθέτης κάλεσε τους πρωταγωνιστές να αυνανιστούν. «Χωρίς τις σκηνές σεξ, το δράμα της ταινίας θα καταρρεύσει. Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση για το καστ της ταινίας, το οποίο είχε να αντιμετωπίσει τα παραδοσιακά κοινωνικά και ανθρώπινα τραύματα που σχετίζονται με το πραγματικό σεξ μπροστά από μια φωτογραφική μηχανή», είπε ο σκηνοθέτης.

Nymphomaniac (2013)

Μια ταινία για την τέχνη με την φαντασία του Lars Von Trier να οργιάζει. Πρόκειται για το επικό ταξίδι και τις σεξουαλικές περιπέτειες μιας νυμφομανούς. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν γυμνοί και οι σεξουαλικές σκηνές ήταν αληθινές πέρα για πέρα.

sex10

Don’t Look Now (1993)

sex9

Antichrist (2009)

sex8

Lie With Me (2005)

liewithme

Η Λέιλα είναι μια σέξι και προκλητική γυναίκα που προσπαθεί να καλύψει τις συναισθηματικές της ανάγκες μέσα από το περιστασιακό σεξ. Σε αυτήν της την αναζήτηση δεν έχει κανένα φραγμό. Κάθε βράδυ κάνει σεξ και με άλλον άντρα.

sex7

Cruising (1980)

sex5

The Idiots (1998)

sex4

The Brown Bunny (2003)

sex3

9 Songs (2005)

Ο σκηνοθέτης προτείνει την αλά Winterbottom εκδοχή του περίφημου sex, drugs and rock’n’roll. Μόνο που αυτή τη φορά η προσοχή μένει στραμμένη στο κοινό και τα ναρκωτικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. «Μια ταινία πορνογραφική», που ίσως κάποιοι θεωρήσουν υπερβολικά τολμηρή με αληθινές σκηνές σεξ.

Shortbus (2006)

sex1

Little Ashes (2008)

littleasshes

Βιογραφική ταινία για τις ζωές και τους έρωτες του ζωγράφου Salvador Dali, του κινηματογραφιστή Luis Buñue και του συγγραφέα και ποιητή Federico García Lorca. O Robert Pattinson παραδέχτηκε ότι στην ταινία αυνανίστηκε.

Pink Flamingos (1972)

pinkflamingos

Ο τίτλος της ταινίας σημαίνει «Ομοφυλόφιλοι φλογεροί» και περιγράφει, με πολλές σκηνές που «σοκάρουν», τη ζωή ενός τραβεστί και ένα μέρος της ζωής ορισμένων ομοφυλόφιλων. Πολλές σκηνές ήταν ωμές.

Baise-Moi (2000)

baisemoi

Οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας στη χώρα, γεγονός που είχε να συμβεί 28 χρόνια και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το αμφιλεγόμενο της υπόθεσης δεν έγκειται μόνο στο σενάριο, αλλά και σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως το γεγονός ότι η μία από τις σκηνοθέτιδες ήταν πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες, η  Coralie Trinh Thi, καθώς και ότι οι 2 πρωταγωνίστριες ήταν επίσης, ηθοποιοί σε πορνό, η Karen Lancaume και η Raffaëla Anderson. Πολλοί χαρακτήρισαν την ταινία σαν ωμό πορνό.

Caligula (1979)

caligula

Πρόκειται για την ιστορία του Ρωμανού αυτοκράτορα Καλιγούλα που χρησιμοποίησε βίαια μέσα για να κερδίσει το θρόνο του, την τυραννική του διακυβέρνηση και την παραφροσύνη του. Η ταινία απαγορεύτηκε λόγω έντονης βίας και σεξουαλικών σκηνών, συμπεριλαμβανομένου του πάθους του αυτοκράτορα για την αδελφή του. Η ταινία αντιμετώπισε βαρύτατες κριτικές. Ο Ρότζερ Έμπερτ έδωσε μηδέν αστέρια, περιγράφοντας την ταινία σαν «αρρωστημένη, κυριολεκτικά άχρηστη και σκουπίδι». Τόσο ο Πίτερ Ο’ Τουλ όσο και ο Μάλκομ Μακ Ντάουελ εξέφρασαν τη μετάνοιά τους για τη συμμετοχή τους στην ταινία. Απαγορεύτηκε στον Καναδά και την Ισλανδία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις