Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / TECH / Πώς σας «καρφώνει» η Google όταν βλέπετε πολύ πορνό!
TECH

Πώς σας «καρφώνει» η Google όταν βλέπετε πολύ πορνό!

Αρχικά βγήκε στην… κυκλοφορία για διάφορους λόγους αλλά σύντομα τα «incognito windows» κατέληξαν να χρησιμοποιούνται από πολλούς που θέλουν να παρακολουθήσουν κρυφά πορνό. Και μπορεί όντως χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή να παρακολουθεί κάποιος πορνό χωρίς να μένουν… αποδεικτικά στοιχεία στο κομπιούτερ ή το τηλέφωνο του, αλλά όπως φαίνεται η ίδια η Google γνωρίζει πολύ καλά […]

extension-works-in-incognito-mode

Αρχικά βγήκε στην… κυκλοφορία για διάφορους λόγους αλλά σύντομα τα «incognito windows» κατέληξαν να χρησιμοποιούνται από πολλούς που θέλουν να παρακολουθήσουν κρυφά πορνό.

Και μπορεί όντως χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή να παρακολουθεί κάποιος πορνό χωρίς να μένουν… αποδεικτικά στοιχεία στο κομπιούτερ ή το τηλέφωνο του, αλλά όπως φαίνεται η ίδια η Google γνωρίζει πολύ καλά τι βλέπετε και πόσο συχνά.

Έτσι όταν χρησιμοποιήσει κάποιος την εφαρμογή 100 φορές εμφανίζεται ένα emoticon χαμόγελο ή ένα που σου… κλείνει το μάτι.

Όσοι χρησιμοποιούν Android θα λάβουν συχνά το… κλείσιμο του ματιού -;), ενώ όσοι χρησιμοποιούν iOS θα λάβουν συνήθως το χαμογελαστό emoticon -:)

Η Google κάνει «πλακίτσα» με τους συχνούς χρήστες των incognito windows κάτι που άλλωστε συνηθίζει με διάφορα «κρυφά τρικ». Όπως για παράδειγμα όταν μία σελίδα παίρνει πολύ ώρα αν φορτώσει πατώντας στο πληκτρολόγιο το «κενό» εμφανίζεται ένας δεινόσαυρος και χρησιμοποιώντας και πάλι το spacebar αυτός θα αρχίσει να περνά εμπόδια.

Είναι βέβαιο πως στην πορεί θα ανακαλύψουμε κι άλλη μικρά κρυφά μυνήματα της Google, όμως προς το παρόν την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να κάνετε «ανώνυμη αναζήτηση» για τσεκάρετε πάνω την οθόνη κι αν δείτε emoticon με χαμόγελο μάλλον το έχετε… παρακάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις