Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάτρα: Πολύ αγαπητός δάσκαλος ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο (pics- vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Πολύ αγαπητός δάσκαλος ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο (pics- vid)

  Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Πάτρα ότι ο Γιώργος Φάκος, ο εκπαιδευτικός που αγαπήθηκε τόσο πολύ για την προσφορά και το έργο του, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο άτυχος άντρας είναι αυτός που βρέθηκε νεκρός χτες σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην ανατολική προβλήτα της Χίου. Πρόκειται για δάσκαλο ειδικής αγωγής στο 41ο Δημοτικό Πατρών […]

 

11_520_355

Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Πάτρα ότι ο Γιώργος Φάκος, ο εκπαιδευτικός που αγαπήθηκε τόσο πολύ για την προσφορά και το έργο του, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο άτυχος άντρας είναι αυτός που βρέθηκε νεκρός χτες σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην ανατολική προβλήτα της Χίου. Πρόκειται για δάσκαλο ειδικής αγωγής στο 41ο Δημοτικό Πατρών και κάτοικο Εγλυκάδας.

Συγγενείς φίλοι αλλά και εκπαιδευτικί, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 52χρονο και συγκλονισμένοι τον περιγράφουν σαν πραγματικό δάσκαλο που ήταν πάντοτε χαμογελαστός. Ο Γιώργος Φάκος αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του και είχε βοηθήσει πολλά παιδιά.

«Πολύ αγαπητός από όλους γονείς και παιδιά… πάντα γελαστός μας πείραζε όλους και ήταν η ψυχή της παρέας… έξυπνος με ανησυχίες…», λένε συνάδελφοι του.

22

Συγκινητικά είναι όμως και τα μηνύματα που αναρτούν στο facebook: «Αγαπημένος! καταπληκτικός άνθρωπος! Πάντα γελαστός και αγαπημένος όλων των παιδιών! Γιατί Γιώργο; Καλό παράδεισο φίλε! Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων». «Έφυγες νωρίς…. και μας άφησες τα γέλια σου, τις πλάκες σου και τον ατέλειωτο καπνό σου.» Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος δάσκαλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος όλους όσοι τον ήξεραν…

Ο θάνατός του 52χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το Σάββατο στις 11:30 το πρωί στον Ι. Ναό Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας, θα του πουν το τελευταίο αντίο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις