Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποινή κάθειρξης 16 ετών χωρίς αναστολή για τον “Δράκο του Αμαρουσίου”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινή κάθειρξης 16 ετών χωρίς αναστολή για τον “Δράκο του Αμαρουσίου”

Σε ποινή κάθειρξης 16 ετών και δυο μηνών με ομόφωνη απόφαση καταδικάστηκε ο δράκος του Αμαρουσίου, που είχε σπείρει τον τρόμο σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ θα πληρώσει το πρόστιμο των 1000 ευρώ για την παράνομη οπλοκατοχή. Ο 29χρονος κρίθηκε ένοχος για έξι πράξεις απόπειρας βιασμού γυναικών και παράνομη οπλοκατοχή χωρίς μάλιστα να του αναγνωριστεί κανένα […]

2532476

Σε ποινή κάθειρξης 16 ετών και δυο μηνών με ομόφωνη απόφαση καταδικάστηκε ο δράκος του Αμαρουσίου, που είχε σπείρει τον τρόμο σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ θα πληρώσει το πρόστιμο των 1000 ευρώ για την παράνομη οπλοκατοχή.

Ο 29χρονος κρίθηκε ένοχος για έξι πράξεις απόπειρας βιασμού γυναικών και παράνομη οπλοκατοχή χωρίς μάλιστα να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, δήλωσε:

«Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα θα έκανε άλλες πράξεις, δρούσε μεθοδευμένα. Άκουγε φωνές που του έλεγαν χούφτωσέ την φτύσ’ την. Όμως αυτός δεν επέλεγε την ηπιότερη πράξη αλλά τις θώπευε…Οι επιθέσεις γίνονταν σε υπόγειες διαβάσεις που δεν ήταν πολυσύχναστες. Δεν ήταν τυχαία και η επιλογή της ώρας. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωσικός.

Αντίθετα, οι συνάδελφοί του κατέθεσαν ότι ήταν λειτουργικός. Ήταν μεθοδικός και αυτό προκύπτει και από την επιλογή των θυμάτων του, επέλεγε γυναίκες που μπορούσε να χειριστεί . Προσπάθησε μάλιστα στην τελευταία του επίθεση να βελτιώσει τη δράση του, είχε μαζί του μονωτική ταινία».

Από την άλλη, ο συνήγορος του «δράκου» ζήτησε αναστολή αλλά και τον εγκλεισμό του 29χρονου σε ψυχιατρείο, με το δικαστήριο να απορρίπτει και τα δύο.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, υποστήριξε την γνωστή θεωρία, που θέλει να συμπεριφέρθηκε έτσι για να εκδικηθεί τις γυναίκες ύστερα από την απόρριψη που υπέστη από μια Ρουμάνα ιερόδουλη, τη Τζωρτζέτα.

Στην αίθουσα παρευρέθηκαν πολλές γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του «δράκου».

«Ήμουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα, που με είχε ταπεινώσει, απορρίψει και πληγώσει. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ήθελα να τις ντροπιάσω», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις