Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Όταν ο Σώρρας έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό Μίστερ Πελοπόννησος!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Σώρρας έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό Μίστερ Πελοπόννησος!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας να αποφάσισε να… σώσει την Ελλάδα αλλά παλαιότερα ακολουθούσε άλλα σχέδια. Ο «δισεκατομμυριούχος» προσπαθούσε να ασχοληθεί όταν ήταν 20 ετών επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding. Σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ήθελε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως δεν τα κατάφερε.  Κατέκτησε όμως την δεύτερη θέση […]

artemis_sorras

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας να αποφάσισε να… σώσει την Ελλάδα αλλά παλαιότερα ακολουθούσε άλλα σχέδια. Ο «δισεκατομμυριούχος» προσπαθούσε να ασχοληθεί όταν ήταν 20 ετών επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding.

Σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ήθελε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως δεν τα κατάφερε.  Κατέκτησε όμως την δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior. Νικητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης Καρβέλης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εποχής.

sorras

Το ρεπορτάζ είναι του Σωτήρη Καραμίντζα απο το sitemou.com και η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Προέδρου Ελληνικής Σωματοδόμησης και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Νίκου Μαστροκωστόπουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις