Όταν ο Σώρρας έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό Μίστερ Πελοπόννησος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Σώρρας έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό Μίστερ Πελοπόννησος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας να αποφάσισε να… σώσει την Ελλάδα αλλά παλαιότερα ακολουθούσε άλλα σχέδια. Ο «δισεκατομμυριούχος» προσπαθούσε να ασχοληθεί όταν ήταν 20 ετών επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding. Σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ήθελε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως δεν τα κατάφερε.  Κατέκτησε όμως την δεύτερη θέση […]

28.03.2017 | 10:30

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας να αποφάσισε να… σώσει την Ελλάδα αλλά παλαιότερα ακολουθούσε άλλα σχέδια. Ο «δισεκατομμυριούχος» προσπαθούσε να ασχοληθεί όταν ήταν 20 ετών επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding.

Σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ήθελε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως δεν τα κατάφερε.  Κατέκτησε όμως την δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior. Νικητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης Καρβέλης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εποχής.

Το ρεπορτάζ είναι του Σωτήρη Καραμίντζα απο το sitemou.com και η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Προέδρου Ελληνικής Σωματοδόμησης και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Νίκου Μαστροκωστόπουλου.

Exit mobile version