Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / 7 συλλήψεις αλλοδαπών σε καταυλισμούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

7 συλλήψεις αλλοδαπών σε καταυλισμούς

 Μεγάλη επιχείρηση σε τρεις καταυλισμούς προσφύγων και παράτυπων μεταναστών βρίσενται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες σε Λέσβο, Σάμο και Χίο. Με κεντρικό σχεδιασμό και μετά από επεισόδια και συμπλοκές που ξέσπασαν πρόσφατα ανάμεσα σε ομάδες διαφόρων εθνικοτήτων, αποφασίστηκε να γίνουν έφοδοι από τα ΜΑΤ σε τρεις καταυλισμούς για ανεύρεση αυτοσχέδιων μαχαιριών, των γνωστών «σουβλιών» […]

2531734

 Μεγάλη επιχείρηση σε τρεις καταυλισμούς προσφύγων και παράτυπων μεταναστών βρίσενται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες σε Λέσβο, Σάμο και Χίο. Με κεντρικό σχεδιασμό και μετά από επεισόδια και συμπλοκές που ξέσπασαν πρόσφατα ανάμεσα σε ομάδες διαφόρων εθνικοτήτων, αποφασίστηκε να γίνουν έφοδοι από τα ΜΑΤ σε τρεις καταυλισμούς για ανεύρεση αυτοσχέδιων μαχαιριών, των γνωστών «σουβλιών» και ναρκωτικών.

Στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα από την έφοδο ΜΑΤ και Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος στον καταυλισμό της Σούδας, κάνουν λόγο για επτά συλλήψεις αλλοδαπών. Πέντε από αυτούς κατηγορούνται για κατοχή αυτοσχέδιων όπλων, ένας για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών κι ένας για πλαστά έγγραφα ταυτότητας. Έχουν προσαχθεί επίσης άλλα έξι άτομα, στα οποία γίνονται έλεγχοι εγγράφων.

Οι έφοδοι, τα συνολικά αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες, αποφασίστηκαν  με σκοπό να προληφθούν επεισόδια αντεκδίκησης κυρίως μεταξύ ομάδων Αλγερινών και Αφγανών, οι οποίοι πρόσφατα είχαν δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις