Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο: Ειδικό… γραφείο σε δημόσιο υπάλληλο του Ηρακλείου που δεν θέλει το κλιματιστικό!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Ειδικό… γραφείο σε δημόσιο υπάλληλο του Ηρακλείου που δεν θέλει το κλιματιστικό!

Ένα ασύλληπτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες σε δημόσια υπηρεσία του Ηρακλείου, που θα κάνουμε πολύ καιρό να ακούσουμε όμοιο του. Ο υπάλληλος που δεν ήθελε το κλιματιστικό, κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας να διαμαρτυρηθεί και το κλιμάκιο αμέσως επισκέφτηκε τον χώρο εργασίας να εξετάσουν την υπόθεση. Οι επιθεωρητές, ζήτησαν από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας να παραχωρηθεί, στον […]

apolyseis_dimosio_aftodioikisi

Ένα ασύλληπτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες σε δημόσια υπηρεσία του Ηρακλείου, που θα κάνουμε πολύ καιρό να ακούσουμε όμοιο του.

Ο υπάλληλος που δεν ήθελε το κλιματιστικό, κατέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας να διαμαρτυρηθεί και το κλιμάκιο αμέσως επισκέφτηκε τον χώρο εργασίας να εξετάσουν την υπόθεση.

Οι επιθεωρητές, ζήτησαν από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας να παραχωρηθεί, στον εργαζόμενο, ανεξάρτητος χώρος γραφείου, χωρίς κλιματιστικό, για να μπορεί να εργάζεται κάτω από τις συνθήκες που επιθυμεί.

Όταν ο προϊστάμενος απάντησε ότι η υπηρεσία δεν διαθέτει ανεξάρτητους χώρους αλλά ενιαίους, το κλιμάκιο δεν έδωσε εναλλακτική.

Είπε στον προϊστάμενο, να φτιάξει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις