Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λονδίνο: Πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, όταν ο τρομοκράτης την σκότωσε…
ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, όταν ο τρομοκράτης την σκότωσε…

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι πολίτες του Λονδίνου, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης που παρακολουθεί τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τρέμει για το επόμενο χτύπημα, αυτό που συνέβη χθες στην καρδιά της πόλης. Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τέσσερις νεκρούς, σήμερα έγινε γνωστό πως τα θύματα είναι τρία. Σαράντα άνθρωποι τραυματίστηκαν ακόμη, με αρκετούς να […]

ImageHandler

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι πολίτες του Λονδίνου, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης που παρακολουθεί τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τρέμει για το επόμενο χτύπημα, αυτό που συνέβη χθες στην καρδιά της πόλης.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τέσσερις νεκρούς, σήμερα έγινε γνωστό πως τα θύματα είναι τρία.

Σαράντα άνθρωποι τραυματίστηκαν ακόμη, με αρκετούς να είναι δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος αστυνομικός που μαχαιρώθηκε έξω το κοινοβούλιο από τον δράστη, είναι νεκρός, όπως και ο ίδιος ο τρομοκράτης που δέχτηκε τα πυρά των ειδικών φρουρών.

Westminster-terror-attack-victim-Aysha-Frade(1)

Στη δημοσιότητα, έρχονται φωτογραφίας του τρίτου θύματος, μιας γυναίκας που πήγαινε να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

Η άτυχη Aysha Frade με καταγωγή από την Ισπανία και γεννημένη στην Αγγλία, δίδασκε ισπανικά στο DLD κολέγιο του Λονδίνου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Westminster-terror-attack-victim-Aysha-Frade

Η 43χρονη, που ήταν παντρεμένη με τον Πορτογάλο, John Frade πήγαινε να πάρει τις κόρες της από το σχολείο την ώρα που 40χρονος τρομοκράτης την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στη Γέφυρα έξω από το Παλάτι του Ουέστμινστερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις