Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι διαλέγουν οι γυναίκες: Αληθινή αγάπη με… μπατιράκι, ή χλιδή χωρίς συναίσθημα;
PLUS

Τι διαλέγουν οι γυναίκες: Αληθινή αγάπη με… μπατιράκι, ή χλιδή χωρίς συναίσθημα;

Πολλές έρευνες έχουν γίνει για το τι τελικά προτιμά η γυναίκα: Αγάπη και βόλτες στη θάλασσα χέρι- χέρι, ή χρήματα και κοκτέιλ στα πολυτελή εστιατόρια; Αν και θέλουν την αγάπη, όταν έρχονται μπροστά στο δίλημμα ζωής, επιλέγουν το χρήμα, αναφέρει η Bild. Πρόσφατη έρευνα του ιστότοπου γνωριμιών Parship δείχνει πως η γυναίκα υπολογίζει πολύ την […]

92954

Πολλές έρευνες έχουν γίνει για το τι τελικά προτιμά η γυναίκα: Αγάπη και βόλτες στη θάλασσα χέρι- χέρι, ή χρήματα και κοκτέιλ στα πολυτελή εστιατόρια;

Αν και θέλουν την αγάπη, όταν έρχονται μπροστά στο δίλημμα ζωής, επιλέγουν το χρήμα, αναφέρει η Bild.

Πρόσφατη έρευνα του ιστότοπου γνωριμιών Parship δείχνει πως η γυναίκα υπολογίζει πολύ την οικονομική κατάσταση του άντρα, βάζοντας την αγάπη… στην άκρη αν χρειαστεί.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα το 23% των γυναικών δήλωσε ότι- αρέσει δεν αρέσει- δεν θα έκανε σχέση με κάποιον που βγάζει λιγότερα χρήματα από αυτές.

Για το 25% των γυναικών, ηλικίας 35 ετών και πάνω, ο άνδρας πρέπει να είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού, ο κουβαλητής. Για τις γυναίκες κάτω των 35 ετών, το ποσοστό ήταν κατά πέντε μονάδες μικρότερο (20%).

zeugari

Το ισχυρό φύλο της Γερμανίας, δηλώνει πολύ πιο χαλαρό και δεν ενδιαφέρεται για το μισθό της συντρόφου του.

Μόνο το 12% των αντρών δεν θα έβγαινε ραντεβού με μία γυναίκα που βγάζει περισσότερα χρήματα, καθώς το θεωρεί «ντροπή».

Συγκρίνοντας τα ποσοστά των Γερμανών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι:

Στην Ιταλία , το 24% των γυναικών και το 13% των ανδρών θεωρούν ότι ο άνδρας είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού. Πιο φιλελεύθεροι εμφανίζονται οι Γάλλοι, οι Σουηδοί και οι Ισπανοί.

Μόνο το 5% των ανδρών και το 4% των γυναικών στην Ιβηρική Χερσόνησο πιστεύουν θα εμφάνιζαν συμπλέγματα κατωτερότητας, αν ο σύντροφος τους είχε πιο παχουλό πορτοφόλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις