Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραμπ- Μέρκελ: Του ζητά χειραψία, την “γράφει” κανονικά και ακολουθεί γκριμάτσα (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ- Μέρκελ: Του ζητά χειραψία, την “γράφει” κανονικά και ακολουθεί γκριμάτσα (video)

Ο Τραμπ πάντα μας «τρομάζει» όταν έχει συνάντηση με άλλον ηγέτη, ενώ τα μέσα περιμένουν πότε θα κάνει κάτι το ασυνήθιστο που προκύπτει από την συμπεριφορά του για να έχουν τροφή για σχόλια. Κι όμως, το έκανε και αυτή τη φορά το λάθος! Ο πρόεδρος τα Αμερικής, καθόταν με την Μέρκελ στο Οβάλ Γραφείο, όταν […]

tramp9

Ο Τραμπ πάντα μας «τρομάζει» όταν έχει συνάντηση με άλλον ηγέτη, ενώ τα μέσα περιμένουν πότε θα κάνει κάτι το ασυνήθιστο που προκύπτει από την συμπεριφορά του για να έχουν τροφή για σχόλια.

Κι όμως, το έκανε και αυτή τη φορά το λάθος! Ο πρόεδρος τα Αμερικής, καθόταν με την Μέρκελ στο Οβάλ Γραφείο, όταν ένας φωτογράφος ρώτησε αν θα κάνουν χειραψία, για να βγουν και οι φωτογραφίες για την επίσημη συνάντηση.

Ο Τραμπ χωρίς καμία διακριτικότητα, αγνόησε την Μέρκελ! «Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια;» ακούστηκε να ρωτά η Γερμανίδα καγκελάριος,

Εκείνος όχι μόνο δεν είπε λέξη, αλλά κοίταξε ανέκφραστος προς τους φωτογράφους και τις κάμερες, απαξιώνοντας πλήρως την Μερκελ.

Δεν γύρισε καν να την κοιτάξει, με την «σιδηρά κυρία» να κάνει μια γκριμάτσα και να γέρνει στην πλάτη της πολυθρόνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις