Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλλοδαποί οι ληστές του επιχειρηματία στα Πατήσια: Άφησαν πίσω γεμιστήρα καλάσνικοφ και πολλές σφαίρες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλοδαποί οι ληστές του επιχειρηματία στα Πατήσια: Άφησαν πίσω γεμιστήρα καλάσνικοφ και πολλές σφαίρες

Του Πέτρου Καρσιώτη Μία γεμιστήρα όπλου καλάσνικοφ και πολλές σφαίρες, άφησαν πίσω τους οι δράστες της ληστείας, που συνοδεύτηκε από την ομηρία για τουλάχιστον τρεις ώρες επιχειρηματία και δύο υπαλλήλων, από τα Πατήσια έως τον Άλιμο! Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν την γεμιστήρα μέσα στο ΄Οπελ Κόρσα, το […]

foto-filadelfeia-kamena

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μία γεμιστήρα όπλου καλάσνικοφ και πολλές σφαίρες, άφησαν πίσω τους οι δράστες της ληστείας, που συνοδεύτηκε από την ομηρία για τουλάχιστον τρεις ώρες επιχειρηματία και δύο υπαλλήλων, από τα Πατήσια έως τον Άλιμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν την γεμιστήρα μέσα στο ΄Οπελ Κόρσα, το οποίο πυρπολήθηκε από τους δράστες και είχε νοικιαστεί με πλαστά στοιχεία από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αττική.

Πολλές από τις σφαίρες για αυτόματο όπλο ίδιου τύπου είχαν εκραγεί από τη φωτιά που έβαλαν σκόπιμα οι δράστες μετά την αρπαγή 125.000 ευρώ για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και ίχνη DNA.

epixirimatias-patisia2-1300

Αλλοδαποί οι ληστές-Προέρχονται από χώρα του πρώην Ανατολικού Μπλοκ

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress,  το θύμα της ληστείας-θρίλερ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι τρεις κουκουλοφόροι που έστησαν την ενέδρα κοντά στο σπίτι του, στα Πατήσια, την ώρα που έβγαινε, ήταν οπωσδήποτε αλλοδαποί.

Το πιθανότερο είναι ότι προέρχονται από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ. Όμως, τόσο ο ίδιος ο επιχειρηματίας όσο και οι δύο υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν τη χώρα προέλευσης από την ξενική προφορά των κουκουλοφόρων με το καλάσνικοφ και τα πιστόλια.

Ήταν αποφασισμένοι να τον κάψουν αν κάτι δεν πήγαινε καλά

Ο επιχειρηματίας τον οποίο άρπαξαν και έδεσαν τα μέλη της επικίνδυνης συμμορίας, ανέφερε στην Ασφάλεια ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να τον κάψουν<< αν δεν ακολουθούσε τις εντολές του και δεν έπαιρναν τα χρήματα>>.

Για το λόγο αυτό είχαν ήδη περιλούσει το παντελόνι του με βενζίνη και ήταν έτοιμοι να ανάψουν φωτιά.

Ακόμη οι ίδιες πληροφορίες της Alphafreepress, αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι ληστές, που είχαν προετοιμάσει τη ληστεία αρκετό καιρό πριν, όταν ανέβηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία πριν τον οδηγήσουν στα γραφεία της εταιρίας στον Άλιμο, έκλεψαν και ένα πιστόλι το οποίο κατείχε νόμιμα!

epixirimatias-patisia-1300

Το θρίλερ της αρπαγής, ομηρίας, ληστείας ξετυλίχθηκε τη νύχτα της Πέμπτης

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα  βράδυ της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας στα Πατήσια έπεσε θύμα απαγωγής και ληστείας, από τρεις ενόπλους που είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες ακινητοποίησαν τον άνδρα καθώς έβγαινε από το σπίτι του, τον έδεσαν, τον έβαλαν σε ένα τζιπ και τον οδήγησαν σε μια ερημική τοποθεσία όπου του ζήτησαν χρήματα.

Όταν δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό από το θύμα τους, το οδήγησαν πίσω στο σπίτι του.  Μαζί με ένα ακόμα ΙΧ το οποίο οδηγούσε συνεργός τους πήγαν στη συνέχεια  στα γραφεία της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις