Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συμμορία στην Αγία Βαρβάρα τραυμάτιζε με μαχαίρι οδηγούς ταξί για να τους ληστέψει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμορία στην Αγία Βαρβάρα τραυμάτιζε με μαχαίρι οδηγούς ταξί για να τους ληστέψει

Του Πέτρου Καρσιώτη Εφιαλτικές στιγμές, παγιδευμένοι μέσα στα ταξί τους από ομάδα κακοποιών, που προσποιείτο τους πελάτες, έζησαν το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον δέκα οδηγοί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι  δράστες, ένας από τους οποίους συνελήφθη και αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του, πέρα από τα χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές κατά των βιοπαλαιστών, δεν δίσταζαν […]

taxi-02

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εφιαλτικές στιγμές, παγιδευμένοι μέσα στα ταξί τους από ομάδα κακοποιών, που προσποιείτο τους πελάτες, έζησαν το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον δέκα οδηγοί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Οι  δράστες, ένας από τους οποίους συνελήφθη και αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του, πέρα από τα χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές κατά των βιοπαλαιστών, δεν δίσταζαν να τους τραυματίζουν και με μαχαίρι και να τους εγκαταλείπουν αιμόφυρτους στις ερημιές.

Συνελήφθη 28χρονος-Αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί του

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες οδηγών ταξί και τις έρευνες που ακολούθησαν,  συνελήφθη,  στην Αγία Βαρβάρα, 28χρονος,  μέλος της εγκληματικής ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις  επιπλέον ημεδαποί συνεργοί του, ηλικίας 19, 33 και 34 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστείες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ.

astunomia-astunomikoi-peripoliko

Επιβιβάζονταν ως πελάτες σε ΤΑΞΙ, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Εκεί τους οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, τους ακινητοποιούσαν και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Τραυμάτιζαν τα θύματα με μαχαίρι στο πρόσωπο και στα χέρια

Μάλιστα οι δράστες επιδείκνυαν ιδιαίτερη βιαιότητα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίσταζαν να τραυματίσουν, με τη χρήση μαχαιριού, τα θύματά τους στο πρόσωπο και στα χέρια.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δέκα  περιπτώσεις ληστειών, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δρούσε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις