Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναδείχθηκε η miss Τουρισμός 2017
LIFESTYLE

Αναδείχθηκε η miss Τουρισμός 2017

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο κατάμεστο Glyfada Gold Gardens ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που επί 17 συναπτά έτη δίνει το παρών και αναδεικνύει την μόδα και την ομορφιά, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Το παρών έδωσαν πολλά και διακεκριμένα ονόματα του modeling αλλά και της show biz. Η Ακαδημία Μοντέλων […]

yves rocher girls gift

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο κατάμεστο Glyfada Gold Gardens ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που επί 17 συναπτά έτη δίνει το παρών και αναδεικνύει την μόδα και την ομορφιά, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Το παρών έδωσαν πολλά και διακεκριμένα ονόματα του modeling αλλά και της show biz.

Η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων έδωσαν την ευκαιρία σε Νέες Όμορφες Έλληνιδες καλλονές να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία, δίνοντας το παρών σε έναν τέτοιο θεσμό, ενώ παράλληλα παίρνουν το διαβατήριο για να αναδειχτούν και να κάνουν σωστά βήματα στον χώρο του modeling. Καθώς ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Μiss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 παρέχει άρτια εκπαίδευση και δίνει τα απαιτούμενα εχέγγυα για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας.

Η νικήτρια Miss ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017 Ιωάννα Γιαγκίνη (19 ετών) φοιτήτρια στην Γερμανική φιλολογία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ που θα γίνει στην Ελλάδα το Ιούνιο.

MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017- ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΓΚΙΝΗ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις