Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δύσκολη η παραμονή Αραούχο στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη η παραμονή Αραούχο στην ΑΕΚ

Οι επιτυχίες του Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι τράβηξαν την προσοχή των παραγόντων της Λας Πάλμας, οι οποίοι τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν. Μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ την εξαιρετική εμφάνιση του Αργεντίνου επιθετικού, άπαντες συζητούν για το πώς θα καταφέρει η ΑΕΚ να τον κρατήσει και για την […]

araujo4

Οι επιτυχίες του Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται ότι τράβηξαν την προσοχή των παραγόντων της Λας Πάλμας, οι οποίοι τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν. Μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ την εξαιρετική εμφάνιση του Αργεντίνου επιθετικού, άπαντες συζητούν για το πώς θα καταφέρει η ΑΕΚ να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Απ’ ότι λένε όμως οι Ισπανοί, δεν θα τα καταφέρει… Ή τουλάχιστον η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πετύχει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ.
Ο τελευταίος, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, είπε ότι η Λας Πάλμας θα κρατήσει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και ότι υπολογίζει και τον Αραούχο για την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος της ομάδας των Κανάριων Νήσων είπε ότι η ΑΕΚ είναι αυτή την στιγμή «πολύ μακριά» σε ό,τι αφορά τα λεφτά που θα πρέπει να δώσει αν θέλει να αγοράσει τον Αραούχο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις