Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τρομακτικός” Τσαβούσογλου: Δεν υπολογίζει την απαγόρευση των Ολλανδών- “Εγώ πηγαίνω στο Ρότερνταμ σήμερα”
ΚΟΣΜΟΣ

“Τρομακτικός” Τσαβούσογλου: Δεν υπολογίζει την απαγόρευση των Ολλανδών- “Εγώ πηγαίνω στο Ρότερνταμ σήμερα”

Για ακόμα μία φορά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποδεικνύει πως η στάση της Τουρκίας να αγνοεί τους πάντες, είναι αμετάκλητη και δεν σκοπεύει να σταματήσει να προκαλεί. Παρά την απαγόρευση από τις Ολλανδικές Αρχές να μιλήσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στο Ρότερνταμ, ο Τσαβούσογλου αδιαφορεί. Ή πιο σωστά, προκαλεί με τις δηλώσεις του πως όχι μόνο […]

mevlut

Για ακόμα μία φορά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποδεικνύει πως η στάση της Τουρκίας να αγνοεί τους πάντες, είναι αμετάκλητη και δεν σκοπεύει να σταματήσει να προκαλεί.

Παρά την απαγόρευση από τις Ολλανδικές Αρχές να μιλήσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στο Ρότερνταμ, ο Τσαβούσογλου αδιαφορεί.

Ή πιο σωστά, προκαλεί με τις δηλώσεις του πως όχι μόνο θα πάει, αλλά θα επιβληθούν στην Ολλανδία και αυστηρές κυρώσεις αν δεν αλλάξει την πολιτική της.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk, είπε ανοιχτά πως «πηγαίνω στο Ρότερνταμ σήμερα».

«Θα επιβάλουμε σοβαρές κυρώσεις στην Ολλανδία», συνέχισε, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές και οικονομικές τιμωρίες θα είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημάρχου του Ρότερνταμ πως δεν θα επιτραπεί στον Τσαβούσογλου να πραγματοποιήσει προεκλογική εκστρατεία στην πόλη, με σκοπό την στήριξη του προέδρου της Τουρκίας.

«Έχει διπλωματική ασυλία οπότε θα του συμπεριφερθούμε με σεβασμό, όμως έχουμε άλλους τρόπους για να εμποδίσουμε πράγματα να συμβούν σε δημόσιο χώρο», προειδοποίησε ο Άχμεντ Αμπουταλέμπ, αλλά ποιος νοιάζεται…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις