Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ασύλληπτο: Έπεσε πάνω της με τη νταλίκα, της διέλυσε το μισό κρανίο και “τιμωρήθηκε” με πρόστιμο 200 ευρώ
ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτο: Έπεσε πάνω της με τη νταλίκα, της διέλυσε το μισό κρανίο και “τιμωρήθηκε” με πρόστιμο 200 ευρώ

Αν νομίζετε πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, ορίστε μια τραγική υπόθεση από το Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal είχε χάσει τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Η σύγκρουση ήταν τραγική και μόλις η 56χρονη Deborah Davies μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ […]

ImageHandler

Αν νομίζετε πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, ορίστε μια τραγική υπόθεση από το Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο 57χρονος Surjeet Singh Pal είχε χάσει τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Η σύγκρουση ήταν τραγική και μόλις η 56χρονη Deborah Davies μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί είδαν πως πρέπει να της αφαιρέσουν το μισό κρανίο.

Το ακόμα πιο τραγικό, είναι πως οι δικαστές τιμώρησαν τον αδέξιο οδηγό, μόνο με 200 ευρώ πρόστιμο και έξι μήνες απαγόρευση οδήγησης. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που ήταν μπροστά στο φρικτό ατύχημα μαζί με το ένα από τα 5 εγγόνια τους, δεν μπορεί να συλλάβει την δικαστική απόφαση.

«Η ζωή μας καταστράφηκε», φώναξε στο δικαστήριο ο Steve Davies.

Η ζωή της Deborah Davies είναι πλέον μία καθημερινή μάχη για επιβίωση. Αν και οι γιατροί τοποθέτησαν στο κεφάλι της μια μεταλλική πλάκα, η ίδια δεν μπορεί να φροντίσει τα εγγόνια της και να απολαύσει μαζί τους στιγμές χαράς, ενώ πρέπει να μετακομίσουν ώστε να βρίσκονται κοντά στους γιατρούς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις