Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρόκληση εκτός ορίων: Τουρκική η Ψέριμος την κατέλαβαν οι Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση εκτός ορίων: Τουρκική η Ψέριμος την κατέλαβαν οι Έλληνες

Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δυστυχώς πρόκειται για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας της Τουρκίας. Μάλιστα, η εφημερίδα Sözcü δεν υποστηρίζει τον Ερντογάν αλλά την αντιπολίτευση και με πρωτοσέλιδο άρθρο της εξαπολύει πυρά για την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Ψέριμο υποστηρίζοντας ότι είναι τουρκικό νησί το οποίο κατέλαβαν οι Έλληνες! «O Έλληνας […]

turk

Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δυστυχώς πρόκειται για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας της Τουρκίας.

Μάλιστα, η εφημερίδα Sözcü δεν υποστηρίζει τον Ερντογάν αλλά την αντιπολίτευση και με πρωτοσέλιδο άρθρο της εξαπολύει πυρά για την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Ψέριμο υποστηρίζοντας ότι είναι τουρκικό νησί το οποίο κατέλαβαν οι Έλληνες!

«O Έλληνας πρόεδρος ανέβηκε στο νησί μας, το οποίο κατέλαβαν. Μας πήραν τα 18 νησιά μας και από πάνω κάνουν και σόου», γράφει, χαρακτηριστικά, η εφημερίδα.

«Όσο η κυβέρνηση σιωπά τόσον ο Έλληνας ξεσηκώνεται. Ο πρόεδρος (ο Προκόπης Παυλόπουλος) πήγε στο “τουρκικό νησί Keçi” Ψέριμος που είναι απέναντι από την Αλικαρνασσού και επιθεώρησε τους στρατιώτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις