Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο φρίκης: Δημοσιογράφος του CNN τρώει on camera ανθρώπινο μυαλό που του δίνουν κανίβαλοι
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο φρίκης: Δημοσιογράφος του CNN τρώει on camera ανθρώπινο μυαλό που του δίνουν κανίβαλοι

Τουλάχιστον αηδία προκαλεί το video, που δείχνει τον δημοσιογράφο Ρεζάν Ασλάν να τρώει τμήματα του ανθρώπινου μυαλού, για λογαριασμό της εκπομπής Believer που προβάλλεται στο CNN. O Αμερικανός δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Ινδία και συμμετείχε σε τελετουργικό σέκτας η οποία κανιβαλίζει, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Όχι μόνο οι πολίτες, αλλά και οι Ινδουιστές της Αμερικής, […]

3E1B473900000578-4296404-image-a-11_1489068147233

Τουλάχιστον αηδία προκαλεί το video, που δείχνει τον δημοσιογράφο Ρεζάν Ασλάν να τρώει τμήματα του ανθρώπινου μυαλού, για λογαριασμό της εκπομπής Believer που προβάλλεται στο CNN.

O Αμερικανός δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Ινδία και συμμετείχε σε τελετουργικό σέκτας η οποία κανιβαλίζει, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Όχι μόνο οι πολίτες, αλλά και οι Ινδουιστές της Αμερικής, αντέδρασαν έντονα μετά το σοκαριστικό αυτό video.

Η Τάλσι Γκάμπαρτ, η μόνη Ινδουίστρια στο αμερικανικό Κογκρέσο και Δημοκρατική, δήλωσε :

“Είμαι πολύ ανήσυχη που το CNN χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να ενισχύσει στους ανθρώπους την καχυποψία και τον φόβο για τον Ινδουισμό”.

“Προφανώς ο Ασλάν προσπαθεί να βρει παράλογους και εντυπωσιακούς τρόπους για να απεικονίσει τον Ινδουισμό”.

Ο δημοσιογράφος, πήγε στην Ινδία να παρακολουθήσει τη σέκτα “Aghori” και έφαγε  μαγειρεμένο εγκεφαλικό ιστό, που συνόδευσε με αλκοολούχο ποτό μέσα από ένα ανθρώπινο κρανίο.

Πρόκειται για σέκτα που απαριθμεί περίπου 100 μέλη, πιστεύει στη ινδουιστική θεότητα Σίβα και θεωρεί  ότι τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα.

Μάλιστα σε μια στιγμή έντασης, ο αρχηγός της σέκτας θύμωσε και φώναξε: “Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ”.

Ο ίδιος, έφαγε τα κόπρανα και δεν δίστασε να τα πετάξει στον δημοσιογράφο που αρνήθηκε ευγενικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις