Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μυθική ανατροπή με έξι γκολ στο C.L από την Μπάρτσα! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυθική ανατροπή με έξι γκολ στο C.L από την Μπάρτσα! (vid)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς η Μπαρτσελόνα πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και στο 95 οι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης μέσα από τα χέρια των Γάλλων. Ο Νεϊμάρ έκανε το γέμισμα, ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το 6-1! Η Μπαρτσελόνα πέρασε στα προημιτελικά. Ενώ είχε χάσει με 0-4 στο Παρίσι στον πρώτο αγώνα της […]

Μπαρτσελόνα – Παρί: Δεν ξανάγινε! Ποδοσφαιρικό “θαύμα” από τους Καταλανούς με 3 γκολ στο φινάλε

Σε ένα συγκλονιστικό ματς η Μπαρτσελόνα πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και στο 95 οι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης μέσα από τα χέρια των Γάλλων.

Ο Νεϊμάρ έκανε το γέμισμα, ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το 6-1! Η Μπαρτσελόνα πέρασε στα προημιτελικά.

Ενώ είχε χάσει με 0-4 στο Παρίσι στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» της διοργάνωσης, διέλυσε με 6-1 τους πρωτευουσιάνους στο «Καμπ Νόου» και πέτυχε αυτό που δεν είχε καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του θεσμού. Να προκριθεί έχοντας χάσει με το συγκεκριμένο σκορ. Σε ματς που έσπασαν καρδιές, καθώς μετά το 1-3 από τον Καβάνι στο 62΄ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, για τη Μπαρτσελόνα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο κόσμος, οι παίκτες και όλος ο πάγκος της Μπαρτσελόνα πίστεψαν στο θαύμα από το ξεκίνημα του αγώνα και δικαιώθηκαν, πάνω από όλους ο Λουίς Ενρίκε, που μετά το βαρύ σκορ της πρώτης αναμέτρησης είχε χαρακτηριστεί λίγο πολύ «άχρηστος» από τα ΜΜΕ της χώρας και φρόντισε να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις