Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουρουμπλής: “Ο λαός εκτιμά όσα κάνουμε. Τις εκλογές το 2019 θα τις πάρουμε.”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουρουμπλής: “Ο λαός εκτιμά όσα κάνουμε. Τις εκλογές το 2019 θα τις πάρουμε.”

Συνέντευξη στα «parapolitika 90,1» παραχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Και μίλησε για την ικανότητα που επέδειξε η κυβέρνηση να βγάζει εις πέρας μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Όσα πέτυχαν ως τώρα, θα εκτιμηθούν από τον ελληνικό λαό ισχυρίστηκε ο κ. Κουρουμπλής, και γι’ αυτό οι εκλογές του 2019 είναι σίγουρα κερδισμένες. «Τα μέτρα που θα έρθουν […]

o-kouroumplis-diorise-ton-anipsio-tou-sto-elpis.w_hr

Συνέντευξη στα «parapolitika 90,1» παραχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Και μίλησε για την ικανότητα που επέδειξε η κυβέρνηση να βγάζει εις πέρας μια δύσκολη διαπραγμάτευση.

Όσα πέτυχαν ως τώρα, θα εκτιμηθούν από τον ελληνικό λαό ισχυρίστηκε ο κ. Κουρουμπλής, και γι’ αυτό οι εκλογές του 2019 είναι σίγουρα κερδισμένες.

«Τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες και εκτίμησε ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης»

«Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε».

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι», συμπλήρωσε.

adsada

«Ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά», ανέφερε, προβληματίζοντας ως προς την σχέση των δύο κομμάτων και τα όσα λέγονται τελευταία για την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».

«Η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017», είπε ο υπουργός, ,σχολιάζοντας τα στοιχεία τα ΕΛΣΤΑΤ και όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια.

«Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο», είπε σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, συμπληρώνοντας πως ενόψει καλοκαιριού δεν μας συμφέρουν οι υψηλοί τόνοι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις