Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / ‘Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας: Στο κρεβάτι θέλει τρίο, sex toys και κάλτσες!
PLUS

‘Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας: Στο κρεβάτι θέλει τρίο, sex toys και κάλτσες!

Τι συμβαίνει τελικά με τις γυναίκες και πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι άντρες τι θέλουν; Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει όσα δεν θα τολμήσουν όλες να παραδεχτούν ανοιχτά. Θέλετε να μάθετε τι έχει το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους; Είναι προφανές: ένα παιχνίδι για […]

saying-i-love-you-in-bed

Τι συμβαίνει τελικά με τις γυναίκες και πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι άντρες τι θέλουν;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει όσα δεν θα τολμήσουν όλες να παραδεχτούν ανοιχτά.

Θέλετε να μάθετε τι έχει το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους; Είναι προφανές: ένα παιχνίδι για σεξ!  Το ένα τέταρτο των Γαλλίδων έχει μια ερωτική ταινία μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου και το 17% έχει ήδη δοκιμάσει «τρίο» το κρεβάτι.  Αντιθέτως, το 35% των Γερμανίδων θέλουν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι. Και οι Βραζιλιάνες; Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να επισκέπτονται καταστήματα με sextoys.

Τα πάντα για το σεξ σε όλο τον κόσμο

Πολύ πιο «προχώ» οι γυναίκες

Οι περήφανες Ισπανίδες έχουν όρεξη για… τέχνη στο κρεβάτι. Οκτώ στους δέκα Ισπανούς που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι γυναίκες.

Ζεστές καλτσούλες

Οι Ολλανδέζες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το 80% φθάνουν με τον τρόπο αυτό στην κορύφωση. Όταν όμως δεν φορούν κάλτσες το αντίστοιχο ποσοστό ολισθαίνει στο 50%.

203859-600x450-Young-Couple-on-a-Bed

Κάλλιο καλό και μια στο τόσο, παρά κάθε μέρα και τραγικό 

Τα δύο τρίτα των Γερμανίδων προτιμούν να κάνουν σεξ δύο φορές το χρόνο αρκεί να είναι καλό. Πράγματι το σεξ χρειάζεται δύο. Λίγη περισσότερη φαντασία πάντως δεν βλάπτει.

Το παν στη σχέση είναι το σεξ 

Για το 94,5% των Βραζιλιάνων, το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση.

Το 56% των Γαλλίδων έχει ένα ερωτικό παιχνίδι ενώ το 26% έχει μία ροζ ταινία στο συρτάρι τους.

Το 35% των Γερμανίδων θέλει να κάνει σεξ στα σκοτεινά.

Το 40% των Ισπανίδων θέλουν ο πρώτος με τον οποίο κάνουν σεξ για πρώτη φορά να μην τους είναι αδιάφορος. Το 17% των Γαλλίδων έχουν κάνει «τρίο».

Στη Βραζιλία, το 70% των πελατών σε καταστήματα sextoys είναι γυναίκες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις