Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τα χαρτιά της ανοίγει η Πενέλοπε Φιγιόν: “Θα είμαι πάντα δίπλα στον Φρανσουά. Πρέπει να συνεχίσει.”
ΚΟΣΜΟΣ

Τα χαρτιά της ανοίγει η Πενέλοπε Φιγιόν: “Θα είμαι πάντα δίπλα στον Φρανσουά. Πρέπει να συνεχίσει.”

Αποφάσισε να μιλήσει η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν, την ώρα που ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς προσπαθεί να απαλλαγεί από τη ρετσινιά του σκανδάλου που ξέσπασε εν αναμονεί των εκλογών στη χώρα. Η πολύκροτη υπόθεση με όνομα PenelopeGate, σύμφωνα με την οποία η Πένέλοπε κατηγορείται για αργομισθία ως κοινοβουλευτική βοηθός του Φιγιόν, έχει προκαλέσει αναταραχές […]

219299g-336447-francois-fillon-et-sa-femme-penelope-opengraph_1200-1

Αποφάσισε να μιλήσει η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν, την ώρα που ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς προσπαθεί να απαλλαγεί από τη ρετσινιά του σκανδάλου που ξέσπασε εν αναμονεί των εκλογών στη χώρα.

Η πολύκροτη υπόθεση με όνομα PenelopeGate, σύμφωνα με την οποία η Πένέλοπε κατηγορείται για αργομισθία ως κοινοβουλευτική βοηθός του Φιγιόν, έχει προκαλέσει αναταραχές στη Γαλλία, με τους πολίτες να έχουν βγει στους δρόμους ζητώντας την τιμωρία του.

«Είμαι εδώ, ήμουν πάντα εδώ και θα είμαι πάντα εδώ. Είμαι μαζί με τον Φρανσουά εδώ και 36 χρόνια και θα είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής», είπε η Πενέλοπε στην εφημερίδα Journal du Dimanche.

Conservative presidential candidate Francois Fillon puts his hand on his wife Penelope's shoulder as they attend a campaign meeting in Paris, Sunday, Jan. 29, 2017. Financial prosecutors are investigating an allegedly fake but handsomely paid job held by the former prime minister's wife, Penelope. (AP Photo/Christophe Ena)

Η σύζυγος του πολιτικού, επιβεβαίωσε πως έχει  δουλέψει πολύ για τον σύζυγο της ενώ τόνισε πως έχει ήδη υποβάλει έγγραφα στους ανακριτές που πιστοποιούν τις δραστηριότητές της.

«Έχω αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου του. Ετοίμαζα τις σημειώσεις και τα αρχεία των τοπικών εκδηλώσεων στην εκλογική περιφέρεια του συζύγου μου. Εγώ ξαναδιάβαζα τις ομιλίες του», είπε η Ουαλή σύζυγος και μητέρα των πέντε παιδιών του Φρανσουά.

«Μόνο ο ίδιος μπορεί να γίνει πρόεδρος. Είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει την εμπειρία, το όραμα, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να οδηγήσει τη Γαλλία», κατέληξε η Πενέλοπε, υπογραμμίζοντας πως ο σύζυγος της πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις