Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Την ώρα των προκλήσεων, η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού επιθεωρεί τους πρόσφυγες στο Σχιστό με ξεναγό τον Μουζάλα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα των προκλήσεων, η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού επιθεωρεί τους πρόσφυγες στο Σχιστό με ξεναγό τον Μουζάλα!

Δεν είναι δυνατόν αυτό που συνέβη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, την ώρα που η Τουρκία προκαλεί καθημερινά με «μηνύματα πολέμου»! Η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού που πριν λίγο καιρό αμφισβητούσε το καθεστώς ιδιοκτησίας για 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο, πήγε να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις προσφύγων και να «ελέγξει» αν είναι όλα καλά! Ενώ η […]

gil-696x388

Δεν είναι δυνατόν αυτό που συνέβη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, την ώρα που η Τουρκία προκαλεί καθημερινά με «μηνύματα πολέμου»!

Η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού που πριν λίγο καιρό αμφισβητούσε το καθεστώς ιδιοκτησίας για 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο, πήγε να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις προσφύγων και να «ελέγξει» αν είναι όλα καλά!

Ενώ η Άγκυρα μας εκδικείται με στρατιές προσφύγων που στέλνει στη χώρα, η Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ, πήγε μαζί με τον Γιάννη Μουζάλα στο Σχιστό για… επιθεώρηση.

Η κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σχιστό και μαζί της ήταν επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Αφού συνομίλησε με τις οικογένειες των προσφύγων, είδε τους χώρους και μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να συζητήσει με τους υπεύθυνους του κέντρου, για να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν.

Το αίτημα να επισκεφθεί η κόρη του πρωθυπουργού της Τουρκίας το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων έφτασε στην ελληνική κυβέρνηση μέσω της διπλωματικής οδού.

Όμως προκαλεί μεγάλη εντύπωση η άδεια της κυβέρνησης, να επιθεωρήσει η Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ το κέντρο προσφύγων μαζί με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Μία κίνηση που έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό, ωστόσο αναμένονται δηλώσεις…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις