Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζήτησε συγγνώμη ο Ροντ Στιούαρ για το “αρρωστημένο” βίντεο κλιπ με τους τζιχαντιστές (vid)
LIFESTYLE

Ζήτησε συγγνώμη ο Ροντ Στιούαρ για το “αρρωστημένο” βίντεο κλιπ με τους τζιχαντιστές (vid)

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με το «ανατριχιαστικό» βίντεο κλιπ του Ροντ Στιούαρτ στο οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής αναπαριστά μια εκτέλεση στην έρημο, που μοιάζει με τις φρικιαστικές των τζιχαντιστών. Στο κλιπάκι που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της συζύγου στο Instagram ο 72χρονος τραβάει με το δάκτυλό του μια γραμμή από τη μία πλευρά στην άλλη στο λαιμό […]

stewart-rod1

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με το «ανατριχιαστικό» βίντεο κλιπ του Ροντ Στιούαρτ στο οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής αναπαριστά μια εκτέλεση στην έρημο, που μοιάζει με τις φρικιαστικές των τζιχαντιστών.

Στο κλιπάκι που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της συζύγου στο Instagram ο 72χρονος τραβάει με το δάκτυλό του μια γραμμή από τη μία πλευρά στην άλλη στο λαιμό ενός άνδρα ο οποίος έχει πέσει στα γόνατά του μπροστά από εκείνον.

ROD3

Ωστόσο οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τους περισσότερους να τον κατηγορούν πως δεν σέβεται τη μνήμη των θυμάτων του ISIS.

Ο ίδιος, ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας πως εμπνεύστηκε από το “Game of Thrones”.

3DE7C70400000578-4277596-image-m-18_1488527459690

«Όπως έγινε κατανοητό η αναπαράσταση παρερμηνεύτηκε και στέλνω τη βαθύτερη συγγνώμη μου σε όσους προσβλήθηκαν» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις