Ζήτησε συγγνώμη ο Ροντ Στιούαρ για το “αρρωστημένο” βίντεο κλιπ με τους τζιχαντιστές (vid)

LIFESTYLE

Ζήτησε συγγνώμη ο Ροντ Στιούαρ για το “αρρωστημένο” βίντεο κλιπ με τους τζιχαντιστές (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με το «ανατριχιαστικό» βίντεο κλιπ του Ροντ Στιούαρτ στο οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής αναπαριστά μια εκτέλεση στην έρημο, που μοιάζει με τις φρικιαστικές των τζιχαντιστών. Στο κλιπάκι που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της συζύγου στο Instagram ο 72χρονος τραβάει με το δάκτυλό του μια γραμμή από τη μία πλευρά στην άλλη στο λαιμό […]

03.03.2017 | 23:25

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με το «ανατριχιαστικό» βίντεο κλιπ του Ροντ Στιούαρτ στο οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής αναπαριστά μια εκτέλεση στην έρημο, που μοιάζει με τις φρικιαστικές των τζιχαντιστών.

Στο κλιπάκι που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της συζύγου στο Instagram ο 72χρονος τραβάει με το δάκτυλό του μια γραμμή από τη μία πλευρά στην άλλη στο λαιμό ενός άνδρα ο οποίος έχει πέσει στα γόνατά του μπροστά από εκείνον.

Ωστόσο οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τους περισσότερους να τον κατηγορούν πως δεν σέβεται τη μνήμη των θυμάτων του ISIS.

Ο ίδιος, ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας πως εμπνεύστηκε από το “Game of Thrones”.

«Όπως έγινε κατανοητό η αναπαράσταση παρερμηνεύτηκε και στέλνω τη βαθύτερη συγγνώμη μου σε όσους προσβλήθηκαν» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Exit mobile version