Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φύλακας- άγγελος: Οδηγός λεωφορείου έσωσε γυναίκα από την αυτοκτονία (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Φύλακας- άγγελος: Οδηγός λεωφορείου έσωσε γυναίκα από την αυτοκτονία (video)

Μία πολύ τρυφερή κίνηση έκανε ο οδηγός λεωφορείου στο Οχάιο, που έγινε πρέπει να γίνει σε όλους μας μάθημα αγάπης για τον συνάνθρωπο. Ο Damone Hudson έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο, όταν είδε μια γυναίκα να στέκεται στην άκρη της γέφυρας στο Ντέιτον και χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου. Αφού […]

odigos-leoforiou

Μία πολύ τρυφερή κίνηση έκανε ο οδηγός λεωφορείου στο Οχάιο, που έγινε πρέπει να γίνει σε όλους μας μάθημα αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Ο Damone Hudson έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο, όταν είδε μια γυναίκα να στέκεται στην άκρη της γέφυρας στο Ντέιτον και χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε το λεωφορείο στη μέση του δρόμου.

Αφού άνοιξε την πόρτα, είπε στην άτυχη γυναίκα που προφανώς είχε απελπιστεί από τη ζωή: «Γιατί δεν έρχεστε πίσω από τα κάγκελα για χάρη μου; Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές. Ακόμα και αν περνάτε δύσκολες στιγμές, απλά προσεγγίστε και προσπαθήστε να αγγίξετε κάποιον ακόμα και αν πρόκειται για κάτι μικρό».

«Φαίνεται πως έχετε μια άσχημη μέρα. Μπορώ να σας αγκαλιάσω;», της είπε με την γυναίκα να σκέφτεται όσα της είπε ο απίστευτος αυτός κύριος και να αλλάζει γνώμη.

Ο οδηγός δεν έφυγε από το σημείο, μέχρι να έρθουν οι Αρχές και να τη μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

«Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς λεωφορείων που έχουμε», δήλωσε ο Jason Allen στο Fox 45 για τον συνάδερφό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις